REVIEW: Casti audio Beats by Dr. Dre Studio 2.0 – Simte experiența muzicală!

Beats by Dr. Dre Studio 2.0

Pentru început pot spune doar atât: căștile Beats by Dr. Dre Studio 2.0 nu au nevoie de o introducere lungă. În cei 6 ani de când există acest brand, căștile au devenit foarte populare, logo-ul lor câștigând popularitatea largă și recunoașterea, datorită prețului competitiv dar și a faptului că oferă o bună sonorizare. Aceste căști au suferit modificări minore, comparativ cu prima generație de Beats Studio. Plasticul de calitate și calitatea generală a noilor căști oferă comoditate la purtare și un grad ridicat de confort. Chiar și după mai multe ore de utilizare, urechile nu sunt transpirate, datorită standardelor căștilor închise, oferind rezultate bune.

 Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Studio 2.0, Rosu

Un diferențiator cheie al noilor căști audio Beats by Dr. Dre Studio 2.0 este prezența built-in a bateriei, care a înlocuit vechiul compartiment pentru baterii AAA. Ca și înainte bateria alimentează sistemul amplificator încorporat pentru căști, anulând zgomotul activ. Căștile pot fi activate fie manual prin apăsarea butonului de pornire, fie automat prin conectarea cablului.

  • Încărcare prin cablu USB
  • Timp de funcționare: aprox. 20 ore
  • Design cu bandă susținere Over-Ear.

   Cele mai importante caracteristici:

  • conectare: Jack 3.5 mm
  • segment:  tip DJ
  • utilizare: multimedia
  • tehnologie: cu fir

Preț Casti audio cu banda Beats by Dr. Dre Studio 2.0

Căștile audio Beats by Dr. Dre Studio 2.0 oferă un rezultat destul de bun din punct de vedere al autonomiei bateriei. Conform producătorului acestea pot fi folosite timp de 20 de ore, totuși în comparație cu calitatea lor, prețul pare a fi ceva mai ridicat.

Beats by Dr. Dre Solo 2

Casti audio cu banda

  Părerea noastră

 Deși sunt percepute ca fiind de mare calitate, căștile Beats by Dr. Dre Studio 2.0 nu oferă un sunet chiar atât de performant. Însă, materialele cu care au fost create, sunt de bună calitate și datorită acestui lucru căștile oferă o sonorizare cât de cât bună. Raportul dintre preț și calitate nu este tocmai cel mai bun.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT