eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru – citeste in timpul liber

Am inceput sa citesc din liceu, si desi timpul nu imi este foarte prietenos, incerc din cand in cand sa sparg aceasta bariera, sa citesc cateva pagini inainte sa adorm sau atunci cand calatoresc, as putea spune ca este un timp pe care il valorific asa cum stiu eu mai bine.

Pe mine ma relaxeaza, pe altii chiar nu stiu dar le recomand sa citeasca cat se poate de des. In urma cu ceva timp aveam foarte mari probleme cu somnul, daca ma bagam la somn pe la 23:00 – 24:00, ma lua somnul pe la 3 dimineata, asta din cauza gandurilor, de cand citesc pot spune ca am trecut de acest pas si in maxim 10-15 minute ma fura somnul cu eBook-ul in mana.

Am un model ceva mai vechi si m-am gandit sa-l donez si sa-mi iau noul eBook Reader Kindle Glare Free care pare sa fie instrumentul perfect pentru citit.

Verifică preţul actualizat pentru eBook Reader Kindle Glare Free!

In cazul unui eBook nu as putea sa remarc design-ul, insa pot remarca faptul ca eBook Reader Kindle Glare Free se tine foarte bine in mana si aduce un plus pe partea de imagine.

Gasim o multime de eBook-uri pe internet, insa trebuie sa tinem cont de pretul lor pentru ca magazinele online cu siguranta au perioade cand ofera aceste produse la super-preturi. Eu l-am achizitionat cu 350 de lei, daca il gasiti mai ieftin clar trebuie achizitionat.

eBook Reader Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru

eBook Reader Kindle Glare Free vine cu un ecran de 6 inch, o memorie de 4 GB si o tehnologie a ecranului E-Ink cu 16 nivele tonuri de gri, este touch si pot spune ca este unul din cele mai bune eBook-uri la acest pret.

Daca primele modele nu veneau cu conectivitate WiFi, ei bine, modelul Kindle aduce si aceasta tehnologie, astfel noile titluri si articolele arhivate sunt la o simpla conexiune distanta.

Pot spune ca m-am bucurat foarte mult de aplicatia “About the Book”, aceasta ne ofera informatii despre carte si despre autor inainte sa o citim, iar pe langa aceasta aplicatie mai putem remarca si „Kindle FreeTime”, o alta aplicatie destinata copiilor, aceasta aduce medalii copiilor care isi ating scopurile, de asemenea trebuie sa remarcam si faptul ca aceasta creaza un raport cu timpul pe care la petrecut copii in fata eBook-ului.

Avantajul unui eBook este ca nu-ti obosesc ochii atunci cand citesti, plus de asta ai o multime de carti pe care le poti descoperi atunci cand timpul iti este prietenos.

Comentarii

Leave a reply

Review IT