REVIEW: Electrolux EDBS7146 – Cu Talpa Caressium și eficiență la călcat!

Preț Electrolux EDBS7146

Stația de călcat Electrolux EDBS7146 oferă un jet puternic de abur, care asigură rezultate bune, permițând călcarea hainelor cu perfecțiune. Presiunea ridicată a vaporilor, permite alocarea eficientă a aburului saturat, care pătrunde adânc în țesătură. Chiar și materialele dificil de călcat, pot fi călcate cu Electrolux EDBS7146 foarte rapid. Este mai rapid decât îți poți imagina. Sistemul de călcare reduce munca la jumătate și oferă rezultate excepționale, fără nicio cută pe lucrurile tale. Rezervorul de apă încorporat în generatorul de abur, este foarte convenabil, deoarece fierul de călcat nu este greu atunci când îl ridici. Rezervorul de apă este destul de mare, iar acest lucru oferă confort, deoarece nu trebuie încărcat des.

Prețul stației de călcat Electrolux EDBS7146 este foarte mic, iar acest lucru face posibilă achiziționarea lui mult mai ușor. Stația de călcat poate fi cumpărată acum la reducere.

  Review Electrolux EDBS7146

Cu stația de călcat Electrolux EDBS7146 procesul de călcare nu a fost niciodată mai ușor. Oferă cea mai bună îngrijire tuturor tipurilor de țesături, indiferent de grosimea lor. Electrolux EDBS7146 este echipată cu o talpă de călcat Caressium, care asigură o călcare ușoară și o alunecare rapidă pe orice tip de țesătură. Designul compact și ergonomic, facilitează foarte mult viața, acum putând călca fără niciun efort.

Talpa

Fierul de călcat Electrolux EDBS7146 este dotat cu o talpă de călcat ceramică de tip Caressium, pentru ca acesta să alunece destul de ușor pe orice tip de material, fără a arde și fără a păta suprafața materialului.

Jetul de aburi

Jetul puternic al fierului de călcat Electrolux EDBS7146 are calitatea de a pătrunde adânc în structura țesăturii, cu o putere de 240 de grame pe minut și cu o presiune de 5 bari, lăsând-o perfect netedă. Combinația perfectă a aburului cu temperatura, se adaptează perfect oricărui tip de țesătură.

Puterea

Stația de călcat Electrolux EDBS7146,  are o putere energetică de maxim de 2400 de wați, asigurând performanțe de calitate la călcare.

Funcții și caracteristici speciale

Pentru a economisi apa și energia electrică este suficient să treci pe modul Eco. Performațele  stației de călcat Electrolux EDBS7146 sunt date de tehnologii inteligente și destul de avansate. Iată care sunt acestea:

  • Călcare pe verticală
  • Sistem Anti-picurare
  • Auto-curățare
  • Anti-calcar
  • Cablu retractabil
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Cu stația de călcat Electrolux EDBS7146 poți fi sigur că lucrurile tale vor fi netezite 100%. Datorită tălpii ceramice Caressium, fierul de călcat poate aluneca lin în toate direcțiile, la 360 de grade. Butoanele, buzunarele și fermoarele nu mai reprezintă un obstacol pentru tine, deoarece talpa fierului de călcat poate trece peste orice obstacol întâlnit în cale. Jetul puternic de abur și înalta presiune a vaporilor, garantează o netezire perfectă a cutelor pe material , iar duza de abur face față cu ușurință în locurile greu accesibile.

Electrolux EDBS7146

2400 W, 1.5 l, 240 g/min

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Electrolux EDBS7146 oferă cele mai bune performanțe, deoarece este dotată cu o talpă de călcat ceramică Caressium, care alunecă ușor pe suprafața materialelor, indiferent dacă este stofă sau mătase. Fierului de călcat asigură un jet de abur foarte puternic care pătrunde adânc în țesătură, făcând ca materialele să arate foarte netede. Este confortabil și foarte eficient pentru orice tip de țesătură.

Stația de călcat Electrolux EDBS7146,  are un rezervor de apă detașabil, cu capacitatea de 1,5 litri, care este suficient pentru călcarea lenjeriei de pat. În cazul în care lichidul se scurge, pe panou va clipi pictograma picătură. În cazul în care aceasta rămâne aprinsă continuu, rezervorul trebuie umplut cu apă. Sistemul de blocare ține fierul de călcat pe platformă, făcându-l ușor de depozitat și de transportat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT