Electrolux ESF2400OK – masina de spalat vase compacta, spatioasa si foarte eficienta din clasa A+!

Cu un design compact si capacitate generoase de spalare, masina de spalat vase Electrolux ESF2400OK este o posibila alegere perfecta pentru cei care vor sa aiba mereu vase curate, dar nu dispun de un buget prea mare sau de foarte mult spatiu in bucatarie. Aceasta este disponibila pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil, remarcandu-se printr-un design elegant, clasa energetica A+, display de tip LCD, o capacitate suficienta de spalare, un numar de 6 programe speciale de spalare si multe altele.

Designul modern si foarte compact al masinii de spalat va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, oferindu-va posibilitatea de a o amplasa oriunde in bucatarie sau de a o instala rapid in orice tip de mobila pentru bucatarie. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare neagra, cu dimensiunile reduse de doar 43,8 x 55 x 50 centimetri, un display LCD pentru afisarea timpului de spalare ramas, etapele programului selectat, etc., dar si de o usa tot de culoare neagra.

PROMOȚIE Electrolux ESF2400OK, 6 seturi, 5 programe, Clasa A+ – verifică preț

Masina de spalat vase de la Electrolux face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus fata de celelalte modele similare de pe piata, inregistrand asadar un consum energetic anual de maxim 174 kWh si de numai 0,61 kWh pe ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa de aproximativ 1820 de litri si de doar 6,5 litri pe ciclu de spalare.Electrolux ESF2400OK

Caracteristicile sale generale includ trei nivele de temperatura, un sistem de uscare prin caldura reziduala, un panou de control mecanic pentru o utilizare rapida si foarte intuitiva, un sistem termoeficient, un compartiment de sare si nu in ultimul rand un cos pentru tacamuri. In plus, cele sase programe speciale de spalare, precum 20 Min Party Program, Intensiv 70° C, Bio/Eco 55° C, Normal 65 si Pahare 40° C, asigura o curatare rapida si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra.

Masina de spalat vase compacta Electrolux ESF2400OK dispune de o capacitate generoasa de spalare de pana la 6 seturi complete de vase, si anume o farfurie plata, o farfurie de supa, un pahar, o ceasca de ceai cu o farfuriuta si o lingurita, un cutit, o furculita, o lingura de supa si o lingurita pentru desert, ceea ce va permite sa spalati rapid si foarte eficient o cantitate suficienta de vase murdare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT