Electrolux ESF8635ROX – masina de spalat economica si foarte incapatoare din inox, cu motor tip Inverter!

Preţ Electrolux ESF8635ROX

Electrolux ESF8635ROX este o masina de spalat vase economica si extrem de incapatoare din inox, ideala pentru pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane) sau pentru o familie ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A+++, un display digital tip LCD, un nou motor tip Inverter, functia speciala SensorControl, 6 programe prestabilite de spalare, o capacitate de pana la 15 seturi complete de vase, o optiune de programare intarziata de pana la 24 ore, un sistem de uscare AirDry Technology si altele.

Review Electrolux ESF8635ROX

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase independente de la Electrolux, cu un finisaj premium din inox, se va integra perfect in decorul bucatariei dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare inox/argintiu, dar si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital tip LCD si indicatoare pentru sare si terminare program). In plus, masina de spalat marca Electrolux include la interior un cos inferior si un cos superior reglabil pe inaltime, chiar si atunci cand masina de spalat este complet incarcata, avand dimensiunile de 85 x 59,6 x 61 centimetri, o greutate de aproximativ 46 de kilograme si un nivel redus de zgomot de doar 44 dB.

Clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, asigura un consum energetic anual estimat undeva la doar 241 kWh pe an si de numai 0,86 kW/ciclu de spalare, precum si un consum anual de apa estimat la 3080 litri pe an. Noul motor tip Inverter functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, oferind in acelasi timp o durabilitate excelenta a motorului. In plus, functia SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila numai pentru programele de spalare normala si intensiva.

Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX dispune de 5 nivele de temperatura, un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Automat, Rapid, Intensiv, etc.), dar si de o capacitate maxima de pana la 15 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare, fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multe resurse la spalare. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Electrolux mai include un sistem termoeficient, un sistem de uscare AirDry Technology, o optiune de programare intarziata (de la o ora la 24 de ore), o functie de oprire automata, un program special de protejare vesela din sticla, precum si un sistem de protectie anti-inundatii.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si foarte performanta, masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX va permite sa va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare, deoarece aceasta asigura o curatare foarte eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati maxime de pana la 15 seturi complete de vase murdare. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Electrolux reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de zi, cu un nou motor de inalta performanta, o capacitate maxima de spalare si mai multe functii si programe de spalare, la un pret foarte ok de achizitionare.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat vase complet echipata pentru ziua de azi, cu un raport calitate/pret foarte ok din punctul meu de vedere. Este economica si foarte eleganta, are o capacitate mare de spalare pentru orice familie si este echipata cu tehnologii inteligente de spalare.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Electrolux si putem spune ca suntem foarte multumiti de achizitia facuta. O utilizam aproape zilnic pe programul de spalare rapida, impreuna cu functia SensorControl, iar vasele sunt perfect curate pana la masa urmatoare.

Este o masina de spalat vase inteligenta si extrem de incapatoare, disponibila la un pret ok de achizitionare. Aceasta arata foarte bine in bucatarie, nu consuma foarte multe resurse la spalare, iar functiile si programele de spalare completeaza perfect aceasta masina de spalat.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte bun pret/calitate. Noua masina e spalat de la Electrolux se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate maxima de spalare a vaselor si se bazeaza pe un motor Inverter de buna calitate. O recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT