Electrolux ESL75330LO – masina de spalat inteligenta si foarte incapatoare, cu functia AutoFlex!

 Preţ Electrolux ESL75330LO

Electrolux ESL75330LO este o noua masina de spalat vase incorporabila din clasa A++, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazine online de electro-IT din Romania la un pret ok pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alba, clasa energetica A++, un panou de control electronic, functia SensorControl si AutoFlex, 5 programe prestabilite de spalare, o capacitate de 13 seturi complete de vase, functia Time Manager si AutoOff, o optiune de programare intarziata, un sistem de uscare XtraDry si altele.

 Review Electrolux ESL75330LO

Design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Electrolux se va integra cu siguranta in bucatarie dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare alb si al panoului de control electronic usor de utilizat, incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, masina de spalat marca Bosch are dimensiunile de 81,8 x 59,6 x 55,5 centimetri si un nivel redus de zgomot de maxim 45 dB, in timp ce aceasta are la interior un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru tacamuri si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu rafturi pliante pentru vase).

Functia speciala SensorControl detecteaza nivelul de incarcare si regleaza consumul de apa si energie in functie de incarcatura, aceasta fiind disponibila numai pentru programele standard de spalare normala si intensiva. Functia inteligenta AutoFlex optimizeaza consumul de apa si energie prin adaptarea consumului si temperaturii la dimensiunea incarcaturii si a nivelului de murdarie pentru a obtine o curatare deplina a rufelor. Functia Time Manager va permite sa reduceti la jumatate timpul de spalare al unui ciclu de spalare, astfel ca vasele dumneavoastra vor fi gata de a fi utilizate deja pana la urmatoarea masa.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL75330LO are clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia asadar de un consum energetic anual estimat undeva la 262 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2775 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ 4 nivele de temperatura, un numar de 5 programe de spalare (AutoFlex, Eco, Intensiv, QuickPlus si Clatire & Oprire) si o capacitate de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a putea beneficia de rezultate foarte bune la spalare, fara a depune aproape deloc efort.

Electrolux ESL75330LO

13 seturi, A++, 5 programe

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL75330LO poate asigura un ciclu de spalare destul de eficient si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse la spalare, chiar si imediat pentru a putea fi utilizare la urmatoarea masa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT