Masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU, 1000 rpm, 6 kg, Clasa A+++, Alb – pret promotional

Lipsa de spatiu ne ingrijoreaza atunci cand dorim sa cumparam diferite electrocasnice. Daca doriti sa va cumparati o masina de spalat rufe  performanta, dar de dimensiuni reduse, un model potrivit este Electrolux EWS31064NU. Aceasta asigura o ingrijire corespunzatoare a tesaturilor, dar foloseste cu 50% mai putin spatiu decat cele cu dimensiuni standard.

Astfel, dimensiunile acestei masini de spalat sunt: 85 X 59.5 X 37.7 cm (I X L X A). Este un model cu incarcare frontala si afisaj de tip LED, ce apartine clasei de eficienta energetica A+++ si a clasei C de eficienta la centrifugare. Consumul in program standard este de 0.76 kWh, iar viteza de centrifugare este de 1.000 rotatii pe minut, cu o capacitate de incarcare de 6 kilograme.

Daca la masinile clasice trebuie sa va adaptati ciclului de spalare specific fiecarui program, la masina de spalat rufe Electrolux EWS31064NU veti putea spala rufele in functie de propriul program. Gratie tehnologiei TimeManager, puteti modifica durata ciclului, pentru ca rufele sa fie gata atunci cand va doriti.

   Vezi AICI pretul pentru Electrolux EWS31064NU   

O alta caracteristica importanta a acestei masini de spalat este certificarea Wollmark Blue, cunoscuta anterior cu denumirea de Wollmark Gold. Aceasta garanteaza eficienta in spalarea articolelor de lana, fara sa le deterioreze. In plus, sistemul inteligent OptiSense ajusteaza in mod automat ciclul de spalare in functie de dimensiunea incarcaturii. Hainele dumneavoastra vor fi spalate corespunzator, prin reglarea automata a duratei, cat si a consumului de apa si de energie.

Electrolux EWS31064NU

Exista 14 programe de spalare disponibile, precum program pentru bumbac, pentru Jeans, pentru lana si pentru delicate. De asemenea, dispune de programe pentru perdele, stoarcere, haine sport lejere, programul economic pentru bumbac, cat si cel pentru sintetice sau pentru cuverturi. Datorita gamei bogate de programe, veti putea acoperi toate necesitatile dumneavoastra de spalare.

Alte functii utile ale masinii de spalat rufe Electrolux EWS31064NU sunt cea de detectare a spumei, cea de siguranta impotriva copiilor, de protectie impotriva inundatiilor si de programare intarziata. Toate acestea va permit o utilizare cat mai confortabila.

Consumul mediu anual de apa este de 999 litri de apa, iar nivelul de zgomot pe care il produce la centrifugare este de 76 dB. Datorita posibilitatii de reglare a ciclului de spalare in functie de incarcatura, aceasta masina de spalat va ajuta sa economisiti energie, fiind un model economic, cu ajutorul caruia veti putea obtine cele mai bune rezultate la spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT