Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter!

Preţ Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 este un aparat de aer conditionat cu Inverter de 12000 BTU/h, recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de maxim 20 – 25 de metri patrati, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate avantajos pentru caracteristicile sale climatizare. Acesta vine cu un design frumos si premiat, clasa energetica A++/A+, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru BioHepa + filtru de carbon activ) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Turbo Mode, Dezumidificatie, Follow Me, Sleep Mode, etc.).

Review Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3

Design-ul modern si compact al aparatului de aer conditionat din gama Optibreeze de la Electrolux, castigator al premiului pentru design “RedDot Design Award 2015”, se incadreaza perfect in orice locuinta, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interioare de tip Split de perete. In plus, unitatea interioare cantareste 9,5 kilograme avand dimensiunile de 29,2 x 79,3 x 21 centimetri, in timp ce unitatea exterioara are o greutate de aproximativ 31 de kilgorame si dimensiunile de 59,6 x 84,2 x 32 centimetri, oferind in acelasi timp un nivel redus de zgomot de pana la 42 dB la interior si de maxim 52 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 dispune de o capacitate de racire de 10920 BTU/h (cu un consum de maxim 1,4 kW/h), o capacitate de incalzire de 11600 BTU/h (cu un consum de maxim 1,5 kW/h), o capacitate de dezumidificare de 1,4 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului (PureO2). Tehnologia Inverter utilizeaza un model nou de compresor, impreuna un panou electronic de comanda, care functioneaza in prima faza la capacitatea maxima pentru a ajunge rapida la temperatura setata, urmand sa functioneze in mod continuu la o capacitate foarte mica pentru a mentine temperatura constanta cu un consum minim de energie.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Electrolux include functiile standard de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificatie) si mai multe functii speciale (Turbo Mode, Auto Restart, Auto Clean, 24h Timer, Follow Me, Eco Mode, AirControl, Dezghetare automata si Sleep Mode). Mai exact, functia Follow Me va transmite temperatura ambientala din incapere catre unitatea interioara, cu ajutorul senzorului special de temperatura din telecomanda, pentru a optimiza capacitatea de racire/incalzire in functie de informatiile primite, astfel incat sa va puteti bucura de un mediu ambiental confortabil in orice colt al locuintei dumneavoastra.

Părerea noastră despre produs

Ideal pentru persoanele sau familiile care vor sa se bucure de un mediu de viata placut si confortabil, aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 este capabil sa ofere o temperatura optima in incapere cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si in zilele calde de vara sau in cele racoroase de toamna. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat marca Electrolux reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si puternic, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o suprafata aproape de cea recomandata de catre producator. Sistemul de filtrare a aerului este unul de inalta densitate si pastreaza un aer proaspat si curat.

Il folosesc de doar cateva zile si pot spune deja ca sunt foarte multumit de el. Arata bine pe perete, nu produce foarte mult zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o suprafata de 20 de metri patrati.

Este construit din materiale de buna calitate si are un finisaj elegant cu o banda din aluminiu satinat. Functia de racire/incalzire se descurca fara probleme intr-o incapere de 24 metri patrati, iar functia de programare si cea de preluare a temperaturii din telecomanda sunt foarte utile.

Nu am nimic de reprosat. Este ideal pentru o suprafata de 20 – 25 de metri patrati, iar functiile sale de climatizare sunt foarte utile pentru utilizarea de zi cu zi. Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT