Electrolux JMALLFLOOR – aspirator cu sac, putere mare si pret mic

Orice gospodina are nevoie de un aspirator bun, un aspirator cu putere mare si cu un pret mic, ei bine astazi prezentam modelul Electrolux JMALLFLOOR, un aspirator conceput pentru o experienta cat mai buna a utilizatorului.

Electrolux JMALLFLOOR se remarca prin puterea foarte mare de aspirare, iar noi va spunem ca acesta este un prim factor care evidentiaza si pune in evidenta un aspirator de calitate, cu cat avem o putere mai mare cu atat murdaria se aspira mult mai bine.

   Vezi AICI preţul pentru aspiratorul Electrolux JMALLFLOOR   

Este un aspirator, asa ca nu poti sa spui ca vine cu un design special, sau ca face nu stiu ce chestie in plus. Probabil cu totii stim la ce ne ajuta si care sunt atributiunile lui, in principiu ne intereseaza puterea si firma producatoare.

Electrolux-JMALLFLOOR
Tin sa precizez ca este un aspirator cu sac si vine cu tipul de aspirare uscata, are o putere de 1500W si o capacitate de colectare de 3.5 l.

Se alimenteaza la retea si ca emisii de praf are Clasa A si clasa de eficienta energetica F, curatarea covoarelor clasa C si curatarea suprafetelor dure clasa A.

Ca si specificatii tehnice putem remarca greutatea de 6.7 kg si nivelul de zgomot de 80 dB, pot spune ca inca nu am intalnit aspiratorul silentios si nici nu cred ca o sa apara prea curand.

La achizitionarea aspiratorului Electrolux JMALLFLOOR trebuie sa stiti ca primiti in pachet un accesoriu pentru spatii inguste, o perie suplimentara si un tub telescopic metalic.

Garantia este de 24 de luni cu posibilitate de extindere inca doi ani, pentru mai multe detalii privind produsul nu ezitati sa accesati link-ul de mai sus.

Spor la cumparaturi!

Comentarii

Leave a reply

Review IT