Finlux 32FHB5600 – televizor LED Smart cu ecran HD de 32 inch si sistem stereo de 12W!

 Preţ Finlux 32FHB5600

Incepem sa discutam in primul rand despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar noul televizor Smart Finlux 32FHB5600 se regaseste in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, cu ajutorul serviciului lor de parteneriat, acesta fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor sale. Noul televizor inteligent Finlux este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale bune de imagine/sunet/inteligenta, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce acesta va ofera serviciul de livrare standard si garantia inclusa de 36 luni (cu optiunea de a extinde garantia produsului).

 Review Finlux 32FHB5600

Noul Smart TV de la Finlux ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama destul de ingusta a ecranului TV-ului si un suport standard inclus, care se va integra cu siguranta in orice tip de decor si/sau in oricare spatiu limitat. Acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV. In plus, noul televizor LED inteligent Finlux cantareste aproximativ 7 kilograme si masoara 49 de centimetri in inaltime (cu suport inclus), 73,5 centimetri pe latime si o grosime de 5,5 centimetri (fara suport inclus).

Diagonala normala de 81 centimetri (32 inch) a noului televizor LED Smart de la Finlux este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau un dormitor mic, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima HD (1366 x 768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi destul de larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio de maxim 12W, format din doua difuzoare stereo integrate de 6W, care va reda un sunet clar si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat cu nivelul volumului aproape la maxim, prin tehnologia superioara de sunet DTS TruSurround.

Noul televizor Smart Finlux 32FHB5600 este prevazut cu functii inteligente de generatie actuala, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online (Netflix, YouTube, etc.) si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, prin tehnologia WiFi incorporata. Acesta include un tuner digital DVB-T/C si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Finlux 32FHB5600

80 cm, 32FHB5600, HD, Wifi incorporat

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor Smart Finlux 32FHB5600 este alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui televizor HD inteligent destul de mare, la un pret foarte avantajos, ideal pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si o incapere normala. Asadar, noul Smart TV de la Finlux va ofera o imagine clara si de inalta definitie, pe diagonala de 81 cm, un sunet clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio de 12W, precum si un acces rapid si intuitiv la o lume noua de divertisment, prin functiile Smart de generatie actuala.

1 Comment
  1. Reply
    NAE 11 februarie 2018 at 18:17

    LA METRO, AZI (11.02.2018) AM CUMPARAT ACEST TV 32-FHB-5600 CU 698 LEI, GARANTIE 5 ANI (60 LUNI).

Leave a reply

*

code

Review IT