Frigider Indesit RAA28, 212 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb – calitate extra

Daca va doriti un frigider clasic, care sa asigure un consum mic de energie, dar sa dispuna de un volum suficient de mare pentru a putea depozita cu usurinta alimentele, atunci va puteti orienta catre modelul Indesit RAA28. Acesta este un frigider cu 2 usi, inclus in clasa de eficienta energetica A+, cu un volum net al congelatorului de 41 litri si un volum net al frigiderului de 171 litri.

Pentru unii dintre cumparatori brandul este un criteriu decisiv de alegere a electrocasnicelor. In cazul acestui aparat electrocasnic, brandul Indesit prezinta incredere pentru multi dintre noi, datorita fiabilitatii produselor oferite de producatorul italian.

In plus, acesta este un frigider potrivit pentru persoanele care sunt limitate de spatiu, deoarece dispune de o latime de 55 centimetri si o adancime de 58 centimetri. Inaltimea este de 143 centimetri, iar frigiderul dispune de 3 rafturi, cu sistem automat de dezghetare, rafturile fiind confectionate din sticla securizata.

   Vezi AICI preţul pentru Frigiderul Indesit RAA28   

Este nelipsit compartimentul pentru fructe si legume, iar pe usa se afla 4 suporturi, pe care le puteti utiliza pentru a depozita sticlele cu bauturi si diferite alimente. Congelatorul dispune de 1 compartiment, cu o capacitate de congelare de 2 kilograme intr-un interval de 24 de ore. Nu este o capacitate foarte mare, dar daca locuiti singur, este un model potrivit.

Frigider-Indesit-RAA28-212-l-Clasa-A-H-143-cm-Alb-300x300

Cat despre consumul de energie, acesta este de 226 kWh pe an. Designul frigiderului Indesit RAA28 este unul simplu si este disponibil in nuanta alba, cu maner incorporat si deschidere standard la dreapta.

De asemenea, acest frigider face parte din clasele climatice N si ST, motiv pentru care pentru a asigura functionarea optima a acestuia, este necesar sa il amplasati intr-un ambient cu o temperatura cuprinsa dintre 16 si 38 de grade Celsius.

Pretul pentru un astfel de frigider este unul avantajos, motiv pentru care este un model ideal pentru persoanele care locuiesc cu chirie, cat si pentru cele care nu au nevoie de un aparat frigorific cu un volum mai mare.

Spatiul pe care il ofera frigiderul Indesit RAA28 este suficient pentru a depozita alimentele si bauturile preferate. Familiile mai mari se pot orienta catre modele mai incapatoare, gama de frigidere disponibila pe piata de electrocasnice fiind una deosebit de bogata si de variata.

Printre atuurile acestui frigider se numara clasa de eficienta energetica A+, consumul redus de energie, pretul avantajos, designul clasic si dimensiunile sale reduse, care poate fi un avantaj pentru locuintele cu o suprafata mai mica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT