Gorenje GS66260X – masina de spalat moderna si foarte incapatoare din clasa A+++, cu functii speciale de spalare!

Preţ Gorenje GS66260X

Gorenje GS66260X este o noua masina de spalat vase SmartFlex extrem de incapatoare si ultra-performanta din clasa A+++, recomandata in mod special pentru o familie normala sau pentru una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in ofera marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret ok de achizitionare pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design foarte elegant de culoare inox/argintiu, clasa energetica A+++, un afisaj digital tip LED cu SmartControl, un motor Inverter PowerDrive, tehnologia IonTech si AutoProgramme, o capacitate maxima de pana la 16 seturi de vase, 5 programe de spalare, un sistem de siguranta anti-inundatii si multe altele.

Review Gorenje GS66260X

Design-ul minimalist si ultra-modern al noii masini de spalat vase independente SmartFlex de la Gorenje se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si foarte eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, dar si un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital tip LED si o functie SmartControl). La interior, masina de spalat marca Gorenje are un interior din inox si este prevazuta cu un cos superior reglabil pe inaltime (cu sistem MultiClack), un cos inferior de vase (cu suporturi pliabile pentru farfurii), un microfiltru autocuratabil din inox, precum si cu trei manere de stropire.

Noul motor Inverter PowerDrive functioneaza fara perii de carbon, cu viteza reglabila, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si cele mai bune rezultate la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Tehnologia avansata pe baza de senzori (AutoProgramme) va ajusta permanent programul de spalare pentru a curata vasele perfect, cu un consum optimizat de apa si energie. Tehnologia avansata IonTech functioneaza pe principiul procesului natural de ionizare, care elimina mirosurile in mod natural si pastreaza masina de spalat proaspata, chiar si atunci cand este plina de vase murdare.

Masina de spalat vase Gorenje GS66260X este incadrata in clasa de eficienta A+++, respectiv in clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a putea beneficia de un consum redus de resurse utilizate la spalare si uscare, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la 245 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ un numar de 5 nivele de temperatura, 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Automat, Economic, Rapid si Prespalare / Inmuiere), precum si o capacitate maxima de pana la 16 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare, fara a depunde prea mult efort.

Părerea noastră despre produs

Moderna, extrem de incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat vase Gorenje GS66260X va permite sa va bucurati de vase perfect curate cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare, asigurand o curatare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de vase murdare. Acestea fiind spuse, noua masina de spalat marca Gorenje reprezinta o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat cu un finisaj premium din inox, o clasa energetica ridicata, o capacitate maxima de spalare si mai multe functii/programe de spalare, la un pret ok de achizitionare pentru un buget mediu.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat premium de generatie noua, pe care o recomand celor care vor o masina de spalat excelenta la un pret ok de achizitionare. Este eleganta si foarte incapatoare, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu functii inteligente de spalare.

O am deja de cateva saptamani si sunt foarte multumit de achizitie. Calitatea materialelor este foarte buna, are o capacitate mare de 16 seturi si este foarte economica (clasa A+++). Aceasta masina de spalat face exact ceea ce promite si o recomand cu incredere tuturor.

Este o masina de spalat vase din inox cu un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Aceasta arata foarte bine in bucatarie, nu consuma prea multe resurse la spalare, iar functiile de spalare ajuta la curatarea vaselor murdare. O recomand cu placere.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok pret/calitate. Aceasta este foarte incapatoare (13 seturi), are un consum foarte redus de apa si energie (A+++) si este echipata cu functii speciale de spalare (SmartFlex, IonTech, Autoprogram si altele). Recomand.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT