REVIEW: Gorenje IT332CSC – Plita cu inducție și taste Touch!

Preț Gorenje IT332CSC

Compactă, cu două arzătoare, plita cu inducție încorporabilă Gorenje IT332CSC, nu ocupă mult spațiu pe blatul de lucru. O dimensiune mare a unui aparat electrocasnic de bucătărie de dimensiuni mari, niciodată nu este util. Aceasta este un model independent, foarte puternică, cu inducție, furnizând încălzirea rapidă printr-un set de controale. Cu touch control sunt permise controalele, optând pentru temperatura optimă de gătit. Designul elegant al acestui model se potrivește cu adevărat în orice interior. Plita este realizată dintr-o placă de sticlă neagră pe care sunt dispuse două arzătoare cu inducție, una de 1200 wați și cealaltă de 2300 wați, precum și  funcția Power Boost.  Cu o cârpă umedă, în doi timpi, totul strălucește de curățenie.

Plita cu inductie incorporabila Gorenje IT332CSC, 3650 W, Negru

Plita cu inductie incorporabila Gorenje IT332CSC, 3650 W, Negru

Review Gorenje IT332CSC

Atingând plita prin control touch și accesând cronometrul electronic, poți seta temperatura și timpul. Acest sistem este cel mai potrivit pentru a găti felurile de mâncare preferate. De precizat, este faptul că, plita încorporabilă cu inducție Gorenje IT332CSC, deține protecție pentru siguranța copiilor. Plitele încorporabile cu inducție reprezintă soluția perfectă pentru orice bucătărie. Sunt oferite o serie de caracteristici pentru a face gătirea mai plăcută și mult mai ușoară. Cu designul său de culoare neagră, te poți bucura de gătit într-un mediul plăcut și strălucitor. Plita încorporabilă Gorenje IT332CSC funcționează pe bază de electricitate, alimentarea făcându-se de la o priză. Plita este dotată cu două arzătoare și cu indicator de căldură reziduală. Indicatorul este benefic pentru a menține preparatele calde, fără a necesita reîncălzire. Gorenje este un brand cunoscut iar cu designul din sticlă neagră ceramică, plita se încadrează în mobilierul bucătăriei. Designul reprezintă un mare plus pentru orice bucătărie. Gătitul pe plita cu inducție este incredibil de eficient energetic, iar noul model super elegant. Ultra subțire, oferă un control ușor în timpul gătitului. Despre fenomenul de inducție electromagnetică descoperit de fizicianul Faraday, toată lumea a auzit.  Plita cu inducție încorporabilă Gorenje IT332CSC funcționează pe baza acestui principiu.

Părerea noastră despre produs

Comenzile tactile digitale sunt ușor de accesat și sunt amplasate de-a lungul părții frontale a plitei. Sistemul de comenzi, oferă o reglare precisă a temperaturii. astfel rezultatele de gătit sunt perfecte de fiecare dată. Temporizatorul îți dă posibilitatea să poți găti o cantitate maximă de mâncare. Datorită designului elegant, plita se potrivește cu aparatele de bucătărie deja existente. Compusă din două zone de gătit, această plită este perfectă pentru spațiile mici, apartamente sau ca o zonă suplimentară de gătit, putând fi adăugată plitei de gătit existentă deja. Plita din sticlă neagră fără ramă, este absolut uimitoare în simplitatea ei. Dacă siguranța este importantă pentru tine, atunci ești pe mâini bune. Plita încorporabilă Gorenje IT332CSC  a fost proiectată incredibil de conștient cu sistem de siguranță care oprește automat scurgerile de gaze. Funcția Power Boost a plitei, adaugă extra putere plitei cu inducție, pentru a accelera procesul de gătire.

Gorenje IT332CSC

Plita cu inductie incorporabila

– Părerea clienților –

Plita cu inducție încorporabilă Gorenje IT332CSC  este dotată cu funcția Power Boost, care accelerează procesul de gătire, putând fierbe, spre exemplu 2 litri de apă de aproape trei ori mai repede, decât pe o plită convențională. Din punctul meu de vedere aceasta este o plită excelentă, performantă și de bună calitate.

Plita încorporabilă Gorenje IT332CSC cu inducție, generează căldură numai în cazul în care acest lucru este necesar.  Gorenje IT332CSC înseamnă mai multă siguranță și confort. Temperatura poate fi setată după preferință, iar cu indicatorul de căldură reziduală, poți salva o importantă cantitate de energie electrică. Pentru mine plita încorporabilă cu inducție Gorenje IT332CSC este ideală.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT