Gorenje KAS53 DCINV F0 – aparat de aer conditionat cu design modern si o capacitate mare!

Cu un design modern, tehnologia avansata Inverter si o capacitate mare de racire/incalzire, aparatul de aer conditionat Gorenje KAS53 DCINV F0 este ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, indiferent de vremea de afara. Recomandat pentru racirea, incalzirea si/sau dezumidificarea unei incaperi cu o suprafata de maxim 40-50 mp, aparatul de aer conditionat de la Gorenje se remarca printr-un raport calitate-pret foarte bun, fiind disponibil la un pret decent.

Designul sau este unul simplu si foarte elegant, cu o unitate interioara moderna de culoare alba, care se va integra mai mult ca sigur pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra, avand insa o greutate de aproximativ 10,4 kilograme si un nivel redus de zgomot de doar 36 dB la interior. Clasa de eficienta energetica A++ la racire, respectiv clasa energetica A la incalzire, ofera un consum cat mai redus de energie electrica, atat in timpul functiei de racire cat si in cel al functiei de incalzire.

PROMOȚIE Gorenje KAS53 DCINV F0 – aparat de aer conditionat – verifică preț

Dotat cu tehnologia Inverter, sistemul de climatizare marca Gorenje foloseste un nou model de compresor rotativ, cu o capacitate frigorifica/calorica variabila, impreuna cu o unitate electronica de control care comanda capacitatea compresorului si viteza ventilatoarelor. Astfel, aparatul asigura o functionare optima si foarte eficienta, pentru mentinerea unei temperaturi constante in incapere, la un consum redus de energie electrica si un nivel minim de zgomot de doar 36 dB la interior.Gorenje KAS53 DCINV F0

Aparatul de aer conditionat Gorenje KAS53 DCINV F0 dispune de o capacitate mare de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h, un display digital pentru afisarea temperaturii ambientale, precum si de o telecomanda usoara de utilizat. In plus, sistemul de climatizare mai beneficieaza si de mai multe functii extrem de utile, precum de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Dezumidificare, Auto Clean si Sleep-mode, dar si de o detectare a scurgerilor de agent frigorific pentru oprirea automata a aparatului.

Functia Auto Restart reporneste automat aparatul, in cazul unor intreruperi sau deconectari accidentale a alimentarii cu energie electrica, la ultimele setari salvate. Functia de dezumidificare asigura, de asemenea, dezumidificarea mediului ambiant, la un nivel optim de umiditate, pentru un maxim de confort in incapere. Functia Sleep-mode permite o functionare foarte silentioasa pe timp de noapte, in timp ce fluxul de aer este directionat catre tavan iar ventilatorul ruleaza la o viteza redusa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT