Gorenje NRKORA62W – combina frigorifica moderna si destul de spatioasa, cu sistem NoFrost Plus!

Cu un design modern, o capacitate suficienta de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, combina frigorifica Gorenje NRKORA62W ar putea fi alegerea perfecta pentru cei care vor sa se bucure de o pastrare de lunga durata a alimentelor proaspete, fara a isi pierde din aroma, gust sau culoare. Aceasta este dotata cu un design elegant de culoare alba, display LED, clasa energetica A++, sistemul de racire NoFrost Plus, tehnologia de ionizare IonAir, sistemul de ventilatie MultiFlow 360°, un volum total decent si multe altele, fiind disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale de top.

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Gorenje va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie carasei elegante de culoare alba, display-ului LED intuitiv si a celor doua usi cu un maner vertical si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in decorul unei bucatarii moderne si nu numai. In plus, aceasta are dimensiunile de 185 x 60 x 64 centimetri si o greutate de aproximativ 93 de kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 42 dB si o autonomie mare de congelare de pana la 18 ore (fara curent electric).

Combina frigorifica Gorenje NRKORA62W, 329 l, A++ – profită acum de reducere

Sistemul unic de racire NoFrost Plus impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat perfect pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor proaspete. Tehnologia IonAir reimprospateaza intreg interiorul frigiderului, prin introducerea constanta de ioni negativi, pentru a va putea beneficia de cel mai sanatos mediu de depozitare a alimentelor dumneavoastra. Sistemul de ventilatie MultiFlow 360° ofera o circulatie constanta si uniforma a aerului rece in interiorul frigiderului, prin intermediul celor 14 orificii de ventilatie.gorenje-nrkora62w

Combina frigorifica Gorenje NRKORA62W este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru a putea economisi un consum de energie electrica redus cu pana la 40% decat celelalte modele similare din clasa A, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 235 kWh/an si de numai 0,64 kW/h pe zi (24 de ore). In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de depozitare, combina frigorifica moderna si performanta marca Gorenje include un volum total decent de pana la 307 litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum mare de 225 litri iar cel al congelatorului are, la randul sau, un volum decent de 85 litri.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, o cutie multifunctionala MultiBox pentru oua/gheata si unt/branzeturi, un sertar special FreshZone (cu cea mai scazuta temperatura din frigider) pentru depozitarea carnii, pestelui, legumelor, etc., un compartiment CrispZone (cu functia HumidityControl) pentru fructe/legume, dar si de trei suporturi amplasate pe usa. Compartimentul congelatorului dispune de o tava pentru gheata, trei comparimente transparente si destul de spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT