Gorenje RKI4181KW – combina frigorifica incorporabila cu functie SuperCool si sertar Cool’n’Fresh!

Cu un sistem special de ventilatie si functie SuperCool, combina frigorifica incorporabila Gorenje RKI4181KW este alegerea perfecta pentru o racire/congelare rapida si de inalta calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra, la un consum redus de energie electrica. Eleganta, performanta si destul de spatioasa, aceasta vine cu un design incorporabil si elegant, clasa energetica A+, o capacitate destul de mare de depozitare, un compartiment special Cool’n’Fresh si multe altele.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice incorporabile de la Gorenje se va integra perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie, gratie carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile, fabricate din metal, cu o deschidere standard de la stanga spre dreapta. Clasa de eficienta energetica A+ asigura un consum cat mai redus de energie electrica, inregistrand asadar un consum energetic anual de doar 292 kWh si de numai 0,8 kWh pe zi.

PROMOȚIE Gorenje RKI4181KW, 293 l, Clasa A+, H 177.5 cm, Alb – verifică preț

Functia SuperCool scade temperatura compartimentului frigiderului la doar 3 grade Celsius, si anume la jumatate decat cea normala, in timp ce impreuna cu capacitate generoasa de depozitare a frigiderului este ideala pentru racirea rapida a alimentelor dumneavoastra. Cu toate acestea, dupa o perioada de timp de pana la 6 ore de racire intensiva a alimentelor preferate, functia se opreste in mod automat, iar astfel temperatura compartimentului frigiderului revine la starea ei initiala.Gorenje RKI4181KW

Sistemul de ventilatie special al celor de la Gorenje asigura o distribuire uniforma a temperaturii, prin intermediul unui ventilator instalat in interiorul aparatului, care permite pastrarea  alimentelor proaspete mai mult timp, indiferent de raftul pe care sunt asezate. Capacitatea suficienta de depozitare se datoreaza unui volum net total destul de mare de pana la 282 de litri, dintre care un volum net mare de 221 de litri il detine frigiderul iar restul volumului net total de 61 de litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, un suport pentru oua, un sertar special Cool’n’Fresh pentru pastrarea proaspata a alimentelor perisabile, doua compartimente pentru fructe si legume, cinci rafturi amplasate pe usa si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza de o tava pentru gheata si de trei compartimente spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, avand o capacitate mare de congelare de pana la 9 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT