Gree GWH18QD-K3DNAC – aparat de aer conditionat cu design modern si tehnologie Inverter!

Dotat cu tehnologie Inverter si functii de inalta calitate, aparatul de aer conditionat Gree GWH18QD-K3DNAC din gama 2016 este ideal pentru un living sau dormitor modern de dimensiuni normale, ceea ce asigura o racire/incalzire de foarte buna calitate in functie de vremea de afara. Acesta vine cu un design modern, clasa energetica A++, o capacitate mare de racire/incalzire, un numar de 4 trepte de viteza a ventilatorului + functie Turbo, filtru Catechin si multe altele.

Aparatul de aer conditionat de la Gree este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire si in clasa energetica A+ la incalzire pentru un consum cat mai redus de energie electrica, mai exact acesta inregistreaza un consum energetic la racire de la 150 W si pana la 1860 W, respectiv un consum energetic la incalzire de la 160 W si pana la 1680 W, in functie de temperatura setata si treapta de viteza a ventilatorului inclus.

PROMOȚIE Gree GWH18QD-K3DNAC , 18000 btu , inverter , clasa A++ – verifică preț

Caracteristicile sale generale includ un compresor de tip DC Inverter, o capacitate foarte mare de racire/incalzire de pana la 18000 BTU, un ventilator cu patru trepte de setare a vitezei si functie Turbo, dar si o telecomanda foarte intuitiva (cu afisaj digital). In plus, sistemul de dezghetare inteligent al aparatului AC de la Gree intra in functiune doar in cazul in care este nevoie, ceea ce asigura un consum redus de energie si o protectie superioara a aparatului, respectiv o durata de viata indelungata.Gree GWH18QD-K3DNAC

Aparatul de aer conditionat Gree GWH18QD-K3DNAC beneficieaza de un sistem de protectie impotriva aerului rece in timpul functiei de incalzire, un filtru Cold Plasma pentru dezinfectarea si sterilizeaza aerul din incapere, un filtru Catechin (cu extract natural de ceai verde) ce impiedica cu pana la 98% dezvoltarea virusilor si eliminarea mirosurile neplacute, dar si de mai multe functii utile si de inalta calitate, pe care le vom prezenta in randurile ce urmeaza.

Functia Auto Restart reporneste automat aparatul la setarile anterioare in cazul unei intreruperi de curent. Functia de dezumidificare reduce umiditatea din interiorul incaperii, fara a modifica temperatura. Functia Sleep optimizeaza automat temperatura din camera si modul de functionare pe timpul noptii pentru un ambient foarte confortabil. Functia Auto Clean previne aparitia mucegaiului si a mirosurilor neplacute prin intermediul ventilatorului ce functioneaza in momentul in care unitatea este oprita.

Comentarii

Leave a reply

Review IT