Haier HRF-628DF6 – frigider Side by Side elegant si foarte spatios cu tehnologie Total No Frost!

Modern, performant si extrem de spatios, frigiderul Side by Side Haier HRF-628DF6 este alegerea perfecta pentru familiile mai mari sau chiar bucatariile profesionale, remarcandu-se printr-un design modern si de mari dimensiuni, display extern LED amplasat pe usa, sistem de racire Total No Frost, tehnologia inovatoare Holiday, o capacitate foarte mare de depozitare, functiile inteligente Super Cooling / Freeze si multe altele.

Designul modern al frigiderul Side by Side de la Haier va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei atragatoare de culoare argintie, iluminarii interioare de tip LED si a celor doua usi mari cu maner vertical si deschidere standard de la dreapta spre stanga pentru usa congelatorului, respectiv de la stanga spre dreapta pentru usa frigiderului. In plus, acesta are dimensiunile 190 x 98 x 76 centimetri si o greutate de aproximativ 120 kilograme.Haier HRF-628DF6

Sistemul special de racire Total No Frost este disponibil pentru ambele compartimente ale frigiderului si congelatorului, ceea ce va permite  sa va bucurati de performante eficiente si de cea mai buna calitate de racire, eliminand totodata  formarea de gheata si inghetarea alimentelor dumneavoastra. Tehnologia inovatoare de vacanta Holiday asigura oprirea inteligenta a frigiderului, in timp ce congelatorul functioneaza normal la parametrii optimi, beneficiind asadar de un consum eficient de energie electrica.

Frigiderul Side by Side Haier HRF-628DF6 face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat se poate de redus de energie electrica de aproximativ 449 kWh pe an. Capacitatea generoasa de depozitare a acestuia se datoreaza volumului net total incredibil de pana la 570 de litri pentru ambele compartimente. Cele doua functii inteligente de Super Cooling si Super Freeze asigura o racire, respectiv congerare rapida a tuturor alimentelor dumneavoastra.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului include un volum net generos de pana la 380 de litri si dispune de cinci rafturi din sticla rezistenta, un compartiment spatios pentru fructe si unul mai mare pentru legume, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul are la randul sau un volum net mare de 190 de litri si beneficieaza tot de cinci rafturi rezistente, doua sertare spatioase, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de decongelare automat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT