Heinner HAC-18INVB – aparat de aer conditionat de 18000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si filtru HD!

Preţ Heinner HAC-18INVB

Heinner HAC-18INVB este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 18000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design modern si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un display digital LCD ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 18000 BTU/h, un filtru de inalta densitate (HD) si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Turbo Mode, ECO Mode, Follow Me, etc.).

Review Heinner HAC-18INVB

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat marca Heinner se va face cu siguranta remarcat pe oricare perete il veti monta din locuinta dumneavoastra, gratie aspectului elegant si atractiv de culoare alb si a display-ului digital LCD ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, integrandu-se perfect in orice tip de mediu. In plus, unitatea interna cantareste 9 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 94 x 20,5 centimetri si un nivel scazut de zgomot de maxim 55 dB la interior, in timp ce aceasta integreaza si un filtru de inalta densitate (HD) pentru o eficienta ridicata a retinerii prafului cu pana la 50% si a polenului cu pana la 80%,

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB dispune de o capacitate de racire si incalzire de 18000 BTU/h (cu un consum la racire de 380 kWh/an si la incalzire de 1720 kWh/an), o capacitate de 1,8 litri pe ora, dar si de un filtru HD de inalta densitate, fiind indeajuns de puternic pentru o suprafata de pana la 40 – 50 de metri patrati. Tehnologia Inverter se bazeaza pe un model nou de compresor rotativ GMCC, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care utilizeaza capacitatea maxima pentru a ajunge rapid la temperatura setata si va functiona in mod continuu la o capacitate minima pentru a mentine temperatura constanta cu un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Heinner include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), o functie de memorare a pozitiei flapsului si de detectare a pierderilor agentului frigorific si mai multe functii speciale (Auto Clean, Turbo Mode, 24h Timer, Auto Restart, Sleep Mode, 1W Standby, ECO Mode, Follow Me, Auto-diagnoza). Mai exact, functia Follow Me ajuta la optimizarea mediului ambiant prin obtinerea informatiilor referitoare la temperatura ambientala direct de la senzorul de temperatura integrat in telecomanda, astfel incat sa va puteti bucura de aceeasi temperatura in intreaga locuinta.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, modern si foarte puternic, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB este capabil sa ofere un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de zgomot, respectiv un aer proaspat si foarte curat, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 40 – 50 de metri patrati. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Heinner reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si foarte puternic, cu un consum redus de energie, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget foarte mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat silentios, economic si foarte puternic cu un raport calitate/pret mai mult decat ok. Este foarte elegant, are un consum redus de energie si este indeajuns de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

L-am achizitionat in urma cu cateva saptamani si pot spune ca sunt foarte multumit de el. Il utilizez intr-o sufragerie + bucatarie deschisa (open space) si face fata fara probleme la o suprafata de pana la 45 de metri patrati.

Un raport caliate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste rapid o suprafata de dimensiuni mari. Il recomand celor ce vor un sistem de climatizare foarte bine echilibrat.

Nu am nimic de reprosat. Este un aparat de aer coditionat ok pentru pretul sau de achizitionare. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor interesati de acest model.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT