Heinner HC-290A+ – combina frigorifica cu un design elegant si o capacitate destul de buna!

Accesibila, eleganta si destul de spatioasa, combina frigorifica Heinner HC-290A+ ar putea fi o alegere perfecta pentru cei ce sunt in cautarea unui aparat frigorific decent, cu un raport calitate-pret foarte bun, care sa asigure o racire/congelare de buna calitate a tuturor alimentelor sale, chiar si pe timpul verii. Aceasta vine cu un design simplu si modern, clasa energetica A+, o capacitate mai mult decat suficienta de depozitare si multe altele, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Heinner va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in aproape orice colt sau spatiu mai mic din locuinta dumneavoastra. In plus, aceasta masoara 185 de centimetri pe inaltime, 59 de centimetri latime si o adancime de doar 55,1 centimetri, avand insa un nivel cat mai redus de zgomot de numai 43 dB.

PROMOȚIE Laptop Heinner HC-290A+, 288 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb – verifică preț

Combina frigorifica Heinner HC-290A+, dupa cum indica si terminatia denumirii sale, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica mult mai redus fata de celelalte modele din clasa A, si anume aceasta inregistreaza un consm energetic anual de doar 277 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea de depozitare, aceasta include un volum net total suficient de pana la 288 de litri, si anume un volum net mare de 205 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 83 de litri ii revine compartimentul congelatorului.Heinner HC-290A+

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi din sticla, dintre care doar trei sunt ajustabile pe inaltime, pentru pastrarea proaspata a tuturor alimentelor dumneavoastra, un suport pentru oua, un compartiment pentru mentinerea prospetimii ca in prima zi a fructelor/legumelor preferate, patru rafturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor si a celorlalte alimente de marimi diferite ce nu incap pe cele trei rafturi din frigider, o iluminare interioara, dar si de un sistem de dezghetare automat.

Congelatorul beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, o tava pentru gheata, un sistem de dezghetare manual si nu in ultimul rand de o capacitate decenta de congelare de pana la 4 kilograme pe zi. Cu toate acestea, combina frigorifica marca Heinner utilizeaza un singur compresor si integreaza un sistem de racire static, agent de racire R600a, precum si o clasa climatica N, ST, T ce indica mediul adecvat pentru utilizarea aparatului frigorific.

Comentarii

Leave a reply

Review IT