Heinner HF-V240A+

REVIEW – Heinner HF-V240A+

Heinner HF-V240A+

Cu toate ca in ultima vreme am discutat in mare parte despre aparatele frigorifice cu No Frost, astazi aducem la review un model entry-level pentru orice buzunar, de la o marca romaneasca. Heinner HF-V240A+ este un frigider obisnuit, bazat pe un sistem clasic de racire, ce necesita sa fie dezghetat manual la o perioada regulata de timp. Acesta este bine apreciat in putinele pareri online ale clientilor ce au achizitionat deja produsul si se declara multimiti de alegerea facuta, insa ramane sa vedem daca este sau nu o optiune buna.

Inainte de a incepe sa discutam despre caracteristicile sale principale, precizam faptul ca modelul adus astazi la review se afla deja in oferta cunoscutilor retaileri online de electro-IT din Romania si poate fi achizitionat la un pret accesibil pentru orice buget al celor interesati de produs. In plus, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia asadar de garantia inclusa de pana la 36 de luni, serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare (optionala) si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile calendaristice.

 Review Heinner HF-V240A+

Heinner a optat pentru acelasi aspect simplu dar modern, intalnit pe mai toate aparatele frigorifice accesibile, deci nu se pune problema unor finisaje premium si nici nu aveam asteptari de la un model entry-level. Modelul adus astazi la review este alcatuit dintr-o carcasa complet alba si doua usi reversibile, tot de culoare alba, ce integreaza un maner orizontal cu finisaj cromat. Acesta are o inaltime ce nu depaseste 160 de centimetri si se poate controla doar mecanic din termostatul reglabil de la interior, in timp ce zgomotul produs la functionare este in parametri normali.

Tehnologia Less Frost de pe frigiderul cu doua usi Heinner HF-V240A+ elimina o parte din umiditatea de la compartimentul de congelare, asadar dezghetarea manuala a aparatului frigorific va fi necesara mai rar decat la modelele standard. In plus, faptul ca aparatul frigorific nu mai trebuie sa fie recongelat de prea multe ori ajuta si la o eficienta energetica mai buna, cu un consum estimat de energie la 220 kWh pe un an de zile. Acum, frigiderul de la Heinner este destul de incapator pentru necesitatile zilnice chiar si ale unei familii cu 1-2 copii, asta daca se consuma in mare parte alimentele proaspete.

Compartimentul frigiderului poate mentine la rece pana la 198 de litri de alimente si este alcatuit dintr-un suport pentru oua, patru rafturi din sticla + patru suporturi pe usa pentru a depozita cu usurinta alimentele sau mancarurile preferate, o cutie mare pentru fructe/legume si o iluminare interioara pe LED. Congelatorul poate depozita mai mult timp decat la frigider pana la 42 de litri de produse congelate si detine o tavita pentru cuburi de gheata + un raft din sticla pentru a accesa usor alimentele de la interior. In plus, aparatul frigorific trebuie sa fie dezghetat manual la cateva luni de zile.

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca modelul Heinner HF-V240A+ poate fi o optiune buna, in gama sa de pret, chiar si pentru ziua de astazi cand sunt mai bine apreciate aparatele frigorifice No Frost. Acesta este suficient de bun si de incapator pentru a mentine la rece alimentele proaspete ce le poate consuma zilnic o familie cu pana la 1-2 copii, fara a influenta prea mult factura de energie. Un dezavantaj ar fi faptul ca nu scapam, din pacate, de dezghetarea manuala a congelatorului la cateva luni de zile.

Comentarii

Leave a reply

Review IT