Hitachi R-BG410PRU6 GBK – combina frigorifica neagra tip oglinda, cu compresor Inverter si sistem No Frost!

Preţ Hitachi R-BG410PRU6 GBK

Hitachi R-BG410PRU6 GBK este o alta noua combina frigorifica incapatoare si performanta dintr-o sticla neagra tip oglinda, perfecta pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare negru tip oglinda, clasa energetica A++, un nou compresor tip Inverter, sistemul inteligent de racire No Frost, un volum net total de pana la 330 de litri, un compartiment pentru fructe si legume (cu un nivel optim de umiditate), o functie de economisire de energie, un termostat reglabil inclus si altele.

Review Hitachi R-BG410PRU6 GBK

Cu un design modern si foarte elegant din sticla neagra tip oglinda, noua combina frigorifica de la Hitachi se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil inclus), dar si de doua usi reversibile din sticla neagra tip oglinda (cu un maner vertical integrat si o deschidere standard spre dreapta). In plus, aceasta cantareste aproximativ 71 de kilograme si masoara 190 centimetri in inaltime, 59,5 de centimetri pe latime si o adancime de 65 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 41 dB si o autonomie buna fara curent.

Noul compresor tip Inverter compact, dar de inalta performanta, capabil sa asigure o racire extrem de puternica in ambele compertimente, ceea ce genereaza un volum mare de aer racit si regleaza puterea de racire. Tehnologia No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung, fara a fi necesara dezghetarea manuala. Noua combina frigorifica de la Hitachi are clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de energie in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 219 kWh pe an.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 215 litri, un suport pentru oua, trei rafturi ajustabile dintr-o sticla securizata, un compartiment pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, sase suporturi amplasate pe usa (patru de dimensiuni normale si doua de dimensiuni reduse) si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului dispune de un volum net de 115 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, dar si de o capacitate buna de congelare a alimentelor recent depozitate la congelator.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Noua combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6 GBK asigura o racire si congelare destul de eficienta si de foarte buna calitate, fara a produce gheata la frigider sau congelator, astfel incat sa va puteti bucura de prospetimea alimentelor preferate un timp indelungat, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante. Acestea fiind spuse, noua combina frigorifica de la Hitachi reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc un nou aparat frigorific complet negru si de generatie actuala, cu o clasa buna de eficienta energetica, o capacitate mare de depozitare si sistemul inteligent de racire, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu.

Hitachi R-BG410PRU6(GBK)

330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica eleganta si incapatoare, pe care o recomand celor care vor un produs foarte bun la un pret ok de achizitionare. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de energie si este echipata cu sistemul inteligent de racire No Frost.

Am cumparat-o exclusiv pentru aspectul din sticla neagra si pot spune ca am ramas placut surprins de performantele sale la racire. Este foarte silentioasa pe toata durata de functionare si este indeajuns de incapatoare pentru doua persoane. Recomand.

Este o combina frigorifica superba si bine echipata pentru ziua de azi, disponibila la un pret ok de achizitionare. Arata foarte bine la exterior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste foarte bine ambele compartimente fara gheata.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Noua combina frigorifica Hitachi se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate mare de depozitate si se bazeaza pe sistemul de racire No Frost. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu mare placere tuturor.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT