REVIEW: Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GPW) – Cu carcasa din Sticlă alb perlat!

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GPW)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GPW) face parte din clasa de eficiență energetică A++, oferind un consum destul de redus de energie electrică. Având un volum mare de depozitare, poți păstra alimentele în frigider o lungă perioadă de timp, iar în congelator chiar și peste anotimpul friguros. Capacitatea mare a congelatorului oferă posibilitatea de a depozita legume și conserve de orice fel pentru perioada de iarnă. Dotată cu un singur compresor Inverter, zgomotul este eliminat iar consumul de energie electrică este mult redus. Acest lucru este demonstrat chiar și de clasa de eficiență energetică A++. Dotat cu tehnologia No Frost, este eliminată posibilitatea formării gheții pe pereții interiori ai acestuia.

Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GPW), 330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost, Sticla alb perlat

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GPW) este realizată cu un volumul mare de depozitate a alimentelor, având un volum net total de 330 de litri. Volumul net al frigiderului este de 215 litri iar volumul net al congelatorului de 115 litri, oferind  un spațiu mult mai mare de depozitare a alimentelor atât în frigider cât și în congelator. Consumul de energie electrică anuală, este de 219 kw.

Designul este  realizat cu o carcasă de culoare alb perlat, arătând ca o adevărată perlă a mării. Carcasa din sticlă alb perlat, este  rezistentă la șocuri mecanice, oferind o întreținere foarte ușoară, fiind rezistentă la zgârieturi. În interior ți se oferă un număr de patru rafturi din sticlă termorezistentă, pe care se poate depozita o cantitate destul de mare de recipiente și alimente.  Aceasta mai prezintă un  compartiment spațios pentru legume și fructe, putând păstra prospețimea și suculența acestora. Pe ușa frigiderului au fost create  spații de depozitare pentru sticle, borcane și diverse recipiente, precum și un suport pentru ouă.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Congelatorul oferă un număr de trei compartimente mari și foarte spațioase. Dezghețarea, atâta a frigiderului cât și a congelatorului, se face în mod automat, atunci când simte această nevoie. La interior Hitachi R-BG410PRU6(GPW) dispune de sistem de iluminare cu LED și termostat reglabil.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 215
  • Volum net congelator (l): 115
  • Volum net total (l): 330
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire:  No Frost

Preț Combina frigorifica Hitachi R-BG410PRU6(GPW)

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GPW) are un raport bun preț/calitate, deoarece este creat cu un design inovator, realizat din sticlă alb perlat de înaltă calitate, dând o notă de maximă eleganță. Dotată cu compresor Inverter, combina frigorifică oferă fiabilitatea și un nivel foarte scăzut de zgomot. Dacă ești foarte încântat de ea, iar bugetul nu-ți permite achiziția ei, acum, o poți cumpăra cu prețul la reducere.

Hitachi R-BG410PRU6(GPW)

330 L, clasa A++, 219 kWh/an, No Frost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Hitachi R-BG410PRU6(GPW) este dotată cu tehnologii care dau performanță aparatului și oferă consum redus de energie electrică. Dacă dorești sau ai nevoie, poți congela alimentele într-un timp scurt deoarece, această combină frigorifică deține funcția de congelare rapidă. Tehnologia No Frost oferă păstrarea în deplină siguranță a alimentelor, fără ca acestea să prezinte umezeală pe suprafața lor și poate păstra o lungă perioadă de timp alimentele din congelator.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT