Hitachi R-M700AGPRU4X MIR – side by side tip oglinda, cu compresor Inverter si tehnologia No Frost!

Hitachi R-M700AGPRU4X MIR este o noua combina frigorifica tip side by side din clasa A++, ideala pentru  o familie tanara sau pentru o familie foarte numeroasa, care vine cu un aspect super-elegant tip oglinda, un compresor tip Inverter de inalta performanta, dispenser de apa/gheata, un sistem dual de racire No Frost, un volum net total de pana la 584 de litri si o functie de super-racire/congelare.

Noul side by side marca Hitachi se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte ridicat de achizitionare pentru finisajul premium tip oglinda si functionalitatile inteligente de top, aceasta fiind disponibila prin intermediul serviciului de parteneriat eMAG si include livrarea gratuita pana la usa dumneavoastra si garantia standard de 2 ani de zile (cu optiunea de a o extinde contra cost de pana la 1-2 ani).

Caracteristici generale

_____________________________

In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, Hitachi R-M700AGPRU4X MIR are un volum net total de 584 de litri, indeajunsa pentru o familie tanara sau pentru o familie ceva mai numeroasa, dintre care compartimentul frigiderului are un volum net de 372 litri iar cel al congelatorului un volum net de 212 litri. Pe partea de consum, noul side by side marca Hitachi are o clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de energie, pentru un consum energetic anual estimat undeva la 310 kWh pe an, acesta fiind un consum foarte ok de energie pentru functionalitatile sale inteligente.

 Design Hitachi R-M700AGPRU4X MIR

_____________________________

Cu un design modern si foarte elegant de culoare argintie/oglinda, combina frigorifica de la Hitachi se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna sau in oricare tip de decor. Aceasta beneficiaza de un carcasa super-eleganta de culoare argintie, un panou de control digital tip LED (cu suport pentru TouchControl), dar si de trei usi tip oglinda. In plus, combina frigorifica marca Hitachi are dimensiunile de 179,5 x 92 x 72 centimetri, o greutate de aproximativ 126 kilograme si un nivel redus de zgomot de 44 dB.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Frigider şi Congelator

_____________________________

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 372 de litri, un supot pentru oua, un suport metalic pentru sticle, trei rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), trei compartiment transparente si incapatoare pentru alimentele perisabile si fructe/legume proaspete, patru suporturi amplasate pe ambele usi de la frigider, o functie de super-racire, un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED-uri.

Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 212 litri, un dispozitiv pentru cuburi gheata, o functie de super-congelare, un sistem de dezghetare automata si de o capacitate buna de congelare a alimentelor recent depozitate, in timp ce acesta este alcatuit din patru rafturi din sticla, trei compartimente de congelare si din doua suporturi pe usa, toate acestea pentru a depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider.

PRET ACTUALIZAT

________________

Hitachi R-M700AGPRU4X(MIR)

Clasa A++, 651 Litri

Functii şi tehnologii

_____________________________

Noul compresor tip Inverter asigura o racire extrem de puternica in ambele compertimente pentru a putea genera un volum mare de aer racit, regland in acelasi timp puterea de racire. Tehnologia de racire No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru alimente perfect proaspete. In plus, sistemul separat de racire dual permite racirea independenta a compartimentelor congelatorului si frigiderului, prin intermediul celor doua ventilatoare incorporate pentru o circulare rapida si foarte eficienta a aerului rece.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Ca o concluzie, combina frigorifica Hitachi R-M700AGPRU4X MIR reprezinta o alegere perfecta dar si destul de costisitoare pentru cei care isi doresc cu adevarat un side by side premium si foarte incapator la interior, cu o eficienta energetica ridicata, doua zone separate de racire si o capacitate generoasa de depozitare. Acestea fiind spuse, aceasta asigura o racire si/sau congelare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a alimentelor, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT