Hitachi R-S700GPRU2 GBK – side by side din sticla neagra, cu compresor Inverter si volum de 651 litri!

 Preţ Hitachi R-S700GPRU2 GBK

Inainte sa incepem sa discutam pe scurt despre noul side by side Hitachi R-S700GPRU2 GBK, precizam ca acesta se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor sale. Noul side by side Hitachi este disponibil spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile superioare de aspect/capacitate/tehnologie, respectiv pentru un buget mediu spre ridicat, in timp ce magazinul online al serviciului de parteneriat eMAG va ofera ca beneficii livrarea gratuita si garantia inclusa de 24 luni.

 Review Hitachi R-S700GPRU2 GBK

Noul aparat frigorific tip side by side de la Hitachi va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa premium din sticla neagra, un panou de comanda electronic (cu un afisaj digital si suport control tactil), un dozator de apa/gheata si un sistem de usi tip side by side (cu maner vertical din inox), care se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in bucataria voastra. In plus, noul side by side Hitachi are dimensiunile normale de 177,5 x 92 x 76,5 centimetri si o greutate de aproximativ 115 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de 44 dB si o autonomie buna a alimentelor congelate.

Noul compresor Inverter de dimensiuni compacte, dar de mare putere, asigura o racire extrem de buna prin generarea unui volum mare de aer racit, pentru a va bucura asadar de o racire eficienta cu o putere redusa. Noul sistem de racire Dual Fan Cooling permite o racire independenta a ambelor compartimente ale congelatorului si frigiderului, cu ajutorul celor doua ventilatoare incluse si a compresorului puternic. In plus, functia de super-congelare scade rapid temperatura din congelor, functia de vacanta este ideala atunci cand plecati de acasa, iar sistemul antibacterian elimina bacteriile si mirosurile de la interior.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 377 litri, un suport pentru oua amplasat pe usa, cinci rafturi dintr-o sticla securizata, doua sertare pentru fructele si legumele proaspetee, un rezervor de 4 litri de apa si de trei suporturi amplasate pe usa (fara suportul pentru oua). In plus, compartimentul congelatorului include un volum net de 212 litri si un dispozitiv special pentru cuburi de gheata, in timp ce acesta are cinci rafturi din sticla, doua sertare transparente si doua suporturi pe usa, toate acestea pentru a putea depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider, in functie de preferintele voastre.

Hitachi R-S700GPRU2 GBK

Clasa A++, 651 Litri, 177 cm inaltime

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noul side by side Hitachi R-S700GPRU2 GBK reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta pentru cei/cele care isi doresc un frigider premium si extrem de incapator, complet fara gheata la interior, insa la un pret pe masura cerintelor acestora. In plus, noul side by side Hitachi poate asigura o racire si/sau congelare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de alimente proaspete de la frigider si congelator, fara a produce gheata la interior sau a transfera mirosuri intre cele doua compartimente, pentru alimente perfect proaspete.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT