Horizon 40HL735F – televizor LED de generatie 2017, cu un ecran FullHD de 40 inch si sistem audio de la Nicam!

Preţ Horizon 40HL735F

Horizon 40HL735F este un nou televizor FullHD modern de generatie 2017, ideal pentru o camera de apartament sau pentru un dormitor de dimensiuni normale, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de eletro-IT din Romania la un pret accesibil de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Noul televizor LED marca Horizon vine cu un design subtire si elegant de culoare negru, ecran FullHD de 102 centimetri (cu tehnologia LED si Clear Motion Engine 100Hz), un sistem stereo Nicam de maxim 12 W (cu tehnologia Dolby Digital Plus), un tuner digital incorporat (DVB-T/C), o functie monitor, un media player USB si nu numai.

Review Horizon 40HL735F

Design-ul modern si minimalist al noului LED TV de 39 inch din seria HL737F de la Horizon se face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului subtire si elegant de culoare negru, a ramei destul de inguste a ecranului televizorului si a standului integrat, integrandu-se perfect in orice tip decor. In plus, acesta este compatibil si cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 57 x 93 x 7,9 centimetri si o greutate de aproximativ 12,5 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 63 W.

Diagonala normala de 102 centimetri (40 inch) a noului televizor LED marca Horizon este ideala pentru un living sau un dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia FullHD (1920 x 1080 pixeli) pentru a putea afisa o imagine clara si de inalta calitate, respectiv culori vii si naturale, la un unghi larg de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 de la Nicam, format din doua difuzoare stereo integrate de maxim 12 W, care poate reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a-l distorsiona aproape deloc la un volum ridicat, completand astfel intreaga experienta de vizionare a noului LED TV de la Horizon.

Televizorul LED Horizon 40HL735F vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T/C), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digital/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul LED TV de 40 inch din seria HL735F de la Horizon mai include o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop si chiar la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a accesa simplu si rapid muzica, fotografiile si clipurile video preferate de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Ideal pentru urmarirea posturile TV digitale/HD, vizionarea continutului media de pe dispozitivele USB si pentru utilizarea sa ca pe un simplu monitor la un PC/consola de gaming, noul televizor LED Horizon 40HL735F va ofera o imagine clara la rezolutie FullHD si un sunet audio de buna calitate, chiar in locuinta dumneavoastra. Acestea fiind spuse, noul LED TV din gama 2017 a celor de la Horizon reprezinta o solutie ideala si destul de avantajoasa pentru oricine este in cautarea unui nou televizor modern si de dimensiuni medii, fara functii Smart, insa nu dispune de un buget prea mare sau pur si simplu nu doreste sa plateasca prea mult pe functionalitati suplimentare.

– Părerea clienţilor –

Un televizor FullHD modern de generatie noua, pe care il recomand persoanelor care vor sa urmareasca posturile TV preferate in format digital. Este subtire si foarte elegant, are o imagine FullHD de inalta calitate si este echipata cu un sistem audio de la Nicam.

L-am achizitionat pentru parintii mei si dupa spusele lor sunt foarte multumiti de el. Acesta se potriveste perfect in orice decor, are o diagonala destul de mare pentru un dormitor si imaginea redata este clara si de inalta calitate. Il recomand cu placere tuturor.

Este un nou televizor elegant si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret ok de achizitionare. Il utilizez in egala masura conectat la o consola de gaming si ca pe un al doilea monitor la un laptop, iar imaginea FullHD este clara si de buna calitate.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere pretul sau ok de achizitionare. Acesta se integreaza perfect in sufragerie, reda o imagine FullHD si un sunet captivant, iar acesta receptioneaza posturile TV in format digital. Per total sunt foarte multumit de achizitia facuta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT