Horizon 40HL7500U – televizor LED cu ecran 4K UHD de 40 inch si sistem audio Nicam de 16W!

 Preţ Horizon 40HL7500U

Aducem astazi la review un alt LED TV de 40 inch din noua gama de televizoare 2017 a producatorului Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 40HL7500U, un nou televizor LED cu design elegant de culaore negru/argintiu, ecran 4K de 102 centimetri si sistem audio Nicam de 16 W. Noul LED TV de la Horizon se regaseste deja si in oferta lor online de electro-IT din Romania la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale foarte bune de imagine si sunet, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera de apartament sau pentru un living/dormitor de dimensiuni normale.

 Review Horizon 40HL7500U

Design-ul ultra-modern si super elegant (Narrow Design) al noului LED TV din seria HL7500U a celor de la Horizon, cu o margine ingusta si discreta de jur imprejur, va ofera o experienta de vizionare captivanta si cu totul aparte in locuinta voastra, beneficiind de o carcasa subtire de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un stand integrat. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, fara a avea nevoie de o comoda TV, avand dimensiunile de 60,5 x 92,3 x 9 centimetri si o greutate de aproximativ 7,2 kilograme.

Diagonala destul de mare de 102 centimetri (40 inch) a noului televizor LED de la Horizon se potriveste perfect pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (2160p) ce afiseaza o imagine extrem de clara si naturala, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de maxim 16 W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround HD, DTS HD si Dolby Digital Plus (DD+), care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului cu nivelul volumului aproape la maxim.

Noul televizor LED Horizon 40HL7500U dispune de un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul vostru de televiziune prin cablu. Pe langa toate acestea, noul LED TV de la Horizon include o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC, laptop sau la o consola de gaming, prin intrarea VGA sau portul digital HMDI, dar si un media player USB pentru a reda cele mai cunoscute tipuri de continut media de pe dispozitivele USB.

Horizon 40HL7500U

102 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele de mai sus, suntem de parere ca noul televizor LED Smart Horizon 40HL7500U va permite sa va bucurati de o experienta extraordinara de vizionare 4K, pe diagonala sa de 102 centimetri, respectiv si de un sunet captivant si destul de puternic, cu ajutorul sistemului sau audio de 16W, totul frumos ambalat intr-un aspect subtire si elegant. Asadar, noul LED TV din gama 2017 de la Horizon reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui televizor LED fara functi inteligente de dimensiuni normale, cu rezolutia maxima 4K de 2160p, la un pret destul de ok pentru un buget mediu sau nu foarte mare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT