Horizon 43HL8510U – televizor 4K inteligent cu diagonala de 109 centimetri si sistem audio de 20 W!

 Preţ Horizon 43HL8510U

Aducam astazi la review un alt televizor complet echipat din noua gama 2017 de la Horizon, mai exact va prezentam modelul Horizon 43HL8510U, un nou televizor LED inteligent cu diagonala de 109 centimetri, rezolutia 4K UHD de 2160p, sistem audio Nicam de 20 W si platforma Horizon Smart TV. Noul Smart TV de la Horizon este disponibil deja si in oferta retailerilor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale excelente de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce pe acesta il recomandam pentru o camera normala de apartament sau pentru un dormitor destul de incapator.

 Review Horizon 43HL8510U

Design-ul modern si elegant al noului Smart TV de 49 inch din seria HL8510U a producatorului Horizon, cu o suprafata de vizualizare extinsa si o margine discreta de jur imprejur, se integreaza perfect in orice tip de decor si va ofera o experienta cu totul aparte, beneficiind de o carcasa de culoare neagra/argintie, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport modern. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 20 x 20 centimetri pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta cantareste aproximativ 9,2 kilograme si are o grosime de doar 8,9 centimetri (fara suportul inclus).

Diagonala destul de mare de 109 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent de la Horizon este ideala pentru o sufragerie sau un dormitor de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de o experienta vizuala extraordinara, din orice pozitie de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo Nicam de 20W, cu tehnologiile de sunet DTS TruSurround si Dolby Digital Plus, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta precum si cea vizuala, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si atunci cand nivelul volumului este aproape la maxim.

Noul televizor LED Smart Horizon 43HL8510U se bazeaza pe noua platforma Horizon Smart TV, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet (Opera), vizionarea continului online (Netflix & YouTube) si de un acces intuitiv la mai multe aplicatii de internet (AccuWeather, Facebook, Skype, Twitter si Opera TV Store). Acesta este prevazut cu un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona toate transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

Horizon 43HL8510U

109 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor Smart Horizon 43HL8510U este optiunea perfecta pentru persoanele/familiile care vor sa-si transforme sufrageria sau dormitorul intr-un adevarat centru de divertisment, la un pret avantajos pentru un buget mediu. Astfel ca, noul Smart TV de la Horizon poate sa ofere o experienta excelenta de vizionare 4K, un sunet puternic si captivant, dar si un acces rapid si intuitiv la o lume noua de divertisment, totul fiind ambalat intr-un aspect modern si elegant de culoare negru/argintiu.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT