Hotpoint Ariston EBF20223XF – combina frigorifica eleganta, spatioasa si de ultima generatie!

Moderna, spatioasa si foarte performanta, combina frigorifica Hotpoint Ariston EBF20223XF este alegerea perfecta pentru toti cei care vor isi doresc un aparat frigorific spatios si de ultima generatie, care impresioneaza in special prin sistemul de racire No Frost, sistemul de ventilatie dinamica Multiflow AIR Tech Evolution, functia speciala Hygiene Advance, clasa energetica A+ si nu in ultimul rand un afisaj digital tactil, toate acestea la un pret foarte bun.

Sistemul dinamic termo-fluid Multiflow AIR Tech Evolution a fost reproiectat de la zero pentru a asigura mentinerea unei temperaturi constante si uniforme in ambele compartimente ale combinei frigorifice si o viteza de racire mult mai mare decat celelalte frigidere cu congelator normal, permitandu-va asadar o durata de viata mult mai lunga a tuturor alimentelor dumneavoastra.

PROMOȚIE Combina Frigorifica Hotpoint Ariston EBF20223XF, 314 litri – verifică preț

Sistemul special de racire No Frost asigura o racire mult mai eficienta a alimentelor si impiedica totodata acumularea de gheata sau inghetarea alimentelor din interiorul congelatorului, ceea ce va ofera posibilitatea de a pastra alimentele proaspete pe o perioada mai lunga de timp. In plus, functia Hygiene Advance permite crearea unui mediu ideal pentru depozitare a alimentelor, datorita unui tratament special cu ioni de argint a peretilor interirori ai combinei frigorifice.Hotpoint Ariston EBF20223XF

Combina frigorifica Hotpoint Ariston EBF20223XF face parte din clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica mult mai redusa fata de celelalte modele similare din clasa A, mai exact aceasta inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 308 kWh, respectiv de 7 kWh pe zi. Pe langa toate acestea, combina frigorifica de ultima generatie dispune de un display digital tactil de la HP si de un volum net total generos de pana la 314 litri pentru ambele compartimente.

Comparimentul frigiderului include un volum net mare de 241 litri si beneficieaza de patru rafturi din sticla cu un profil din metal, un raft metalic special pentru sticle, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe si legume, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezghetare automat. Congelatorul are la randul sau un volum net decent de 73 de litri si integreaza trei compartimente spatioase de depozitare a alimentelor congelate, o tava pentru gheata, o functie de congelare rapida (Quick Freeze) si o functie de super congerare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT