Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU – masina de spalat compacta si foarte incapatoare, la pret foarte mic!

 Preţ Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU

Fie ca doriti sa va schimbati masina de spalat sau sunteti la prima achizitionare a acesteia si nu dispuneti de un buget mare, atunci noi va recomandam cu incredere modelul Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU, o masina de spalat vase incorporabila cu capacitate mare si dimensiuni reduse. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic de achizitionare pentru orice tip de buget, pe care o recomandam in special persoanel sau familiilor care isi doresc o masina de spalat bine echipata pentru pretul sau avantajos.

 Review Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Hotpoint-Ariston, cu o latime de numai 45 de centimetri, se va integra perfect in bucataria voastra, prin intermediul aspectului exterior si al panoului de comanda de culoare alb, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Hotpoint-Ariston masoara 82 de centimetri in inaltime, 44,8 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 58 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de maxim 51 dB in timpul functionarii sale.

Clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de energie/apa la ciclul de spalare, pentru un consum energetic anual estimat undeva la 237 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 2800 de litri pe an. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU dispune 2 cosuri de vase (un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior cu suport pentru tacamuri), 4 programe de spalare (Normal, Intensiv, Eco si Rapid), dar si de o capacitate de 10 seturi de vase, pentru rezultate bune la spalare/uscare.

In ceea ce priveste programele sale la spalare, aceasta include programul Intensiv pentru vasele cu un grad ridicat de murdarie, programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programele Eco si Rapid pentru vasele usor murdare la un consum redus de resurse/o durata scurta de spalare. Pe langa toate acestea, masina de spalat marca Hotpoint-Ariston mai include o optiune de incarcare la jumatate pentru a spala rapid o cantitate la jumatate a vaselor, un sistem de protectie anti-inundatii AquaStop, precum si cu un indicator pentru lipsa de sare si un indicator pentru detergent.

Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU

10 seturi, 4 programe, A+

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, noua masina de spalat vase incorporabila Hotpoint-Ariston LSTB 4B01 EU reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere ideala si avantajoasa pentru cei care dispun de un buget limitat sau nu prea mare, deoarece aceasta poate asigura o spalare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa la ciclul de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT