Hotpoint ENXTM 18211 F

REVIEW – Hotpoint ENXTM 18211 F

Hotpoint ENXTM 18211 F

Atunci cand avem nevoie de un aparat frigorific incapator, cam toti ne gandim automat la un model side-by-side, care ocupa destul de mult spatiu in locuinta iar capacitatea de depozitare este bine echilibrata in ambele comparitmente. Asadar, daca nu alegeti un frigider side by side din lipsa spatiului disponibil in locuinta sau prin simplu fapt ca aveti nevoie de mai mult spatiu de stocare la frigider, recomandarea noastra de astazi este modelul Hotpoint ENXTM 18211 F, un frigider standard de mare capacitate.

Acesta face parte din gama entry-level si este comercializat sub marca americana si europeana, Hotpoint Ariston, detinuta de cunoscuta companie americana Whirlpool si de cea chinezeasca Haier. Modelul adus astazi la review nu se bucura de la fel de multa atentia pe piata locala, precum alte modele mai premium si mai incapatoare tot de la Hotpoint. Totusi, daca aparatul frigorific indeplineste cerintele voastre, atunci il puteti achizitiona din oferta celor mai cunoscuti retaileri online de electro-IT din Romania, avand toate beneficiile unui produs nou cumparat.

 Review Hotpoint ENXTM 18211 F

La exterior, nu avem prea multe de discutat cu privire la frigiderul cu doua usi Hotpoint, deoarece este un model entry-level cu un aspect simplu si fara finisaje premium. Acesta este alcatuit dintr-o carcasa exterioara este complet alba, impreuna cu doua usi reversibile tot de culoare alba, iar controlul aparatului se face manual, cu ajutorul termostatului interior. Cu toate ca nu ocupa la fel de mult spatiu in locuinta precum un side-by-side, modelul adus astazi la review ajunge pana la 70 de centimetri pe latime si la 72,5 centimetri in adancime.

Sistemul de racire No Frost impiedica sa se formeze gheata la interior si, totodata, ca alimentele depozitate la congelator sa inghete, in timp ce la frigider mentine un nivel optim de umiditate pentru ca alimentele sa fie proaspete mereu. Acum, modelul Hotpoint ENXTM 18211 F se rezuma la clasa de eficienta energetica A+, unde consumul anual de energie este estimat la 375 kWh, iar zgomotul produs la functionare nu depaseste 41 dB. Nu detine alte functionalitati speciale, dar ne multumeste cu o capacitate mare de depozitare de pana la 419 litri, dintre care frigiderul are 318 litri iar congelatorului ii revine restul de 101 litri.

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, la frigider intalnim cele patru rafturi din sticla + cele trei suporturi de pe usa, prin care sa putem aseza alimentele sau mancarurile preferate la vedere, doua cutii pentru fructe si/sau legume, un sertar special pentru carne sau peste si o iluminare interioara pe LED. Congelatorul este amplasat in partea de sus a aparatului si detine o cutie speciala pentru cuburi de gheata, un mic compartiment pentru congelare rapida, un raft din sticla si un suport pe usa pentru un acces usor la alimentele depozitate.

 Părerea noastră despre produs

Dupa ce am incercat sa discutam cate putin despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca frigiderul cu doua usi Hotpoint ENXTM 18211 F poate fi o optiune buna, intr-un buget limitat, pentru o familie numeroasa din ziua de astazi. Chiar daca aspectul exterior nu este unul premium, controlul aparatului se face prin termostatul reglabil si nici consumul de energie nu este prea redus, tehnologia de racire fara gheata este prezenta la congelator, iar capacitatea de depozitare este una foarte buna in gama sa de pret. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT