REVIEW: Hotpoint FTGHG 751 DHA BK – Cu aprindere electrică și 5 arzătoare!

Preț Hotpoint FTGHG 751 DHA BK

Plita modernă pe gaz, pare a fi un dispozitiv sofisticat pentru bucătărie. De fapt, utilizarea sa se face cu mare ușurință și chiar reprezintă o mare plăcere. Majoritatea acestor plite sunt echipate cu sisteme electronice și prin urmare, au nevoie sa fie cuplate la o priză. Cel mai des întâlnit sistem electronic, este aprinderea arzătoarelor. Principiul acțiunii de aprindere este încărcarea condensatorului de acumulare, urmată de descărcarea prin atingere, după ce tensiunea atinge o valoare fixă. Amplitudinea tensiunii depinde de intensitatea arzătorului. Deschizând concomitent distribuția de gaze împreună cu procesul de mai sus, se produce aprinderea arzătorului. Pe lângă acest sistem de aprindere electrică, plita încorporabilă Hotpoint FTGHG 751 DHA BK mai oferă și două caracteristici inovatoare care asigură performanțe la gătit. Aceste tehnologii sunt denumite Direct Flame și Flexi Zone, și sunt patentate de către producătorul Hotpoint, iar prețul este pe măsură.

Plita incorporabila Hotpoint FTGHG 751 DHA BK, Gaz, 5 arzatoare, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Negru

Plita incorporabila Hotpoint FTGHG 751 DHA BK, Gaz, 5 arzatoare, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Negru

Review Hotpoint FTGHG 751 DHA BK

Hotpoint FTGHG 751 DHA BK este o plită încorporabilă cu 5 arzătoare cu tip de alimentare pe gaz. Această plită este dotată cu sistem de siguranță, fiind realizat cu supape electromagnetice, pentru cazul în care un arzător s-ar stinge din întâmplare. Alimentarea cu gaze este oprită în mod automat, în acest caz. Arzătoarele plitei sunt create cu intensități diferite, astfel: 2 arzătoare normale de 1,9 kw, 2 arzătoare mici de 1 kw și unul mare cu puterea de 3 kw. Hotpoint FTGHG 751 DHA BK este dotată cu aprindere electrică integrată. De data aceasta aprinderea arzătoarelor se face prin acționarea unui buton special. Acest sistem nu este nou, el fiind folosit la aragazurile tradiționale. Însă, sistemul oferă mai multă libertate utilizatorului în timpul gătirii. Plita încorporabilă este foarte elegantă, oferind strălucire oricărei bucătării. Designul plitei este realizat din cristal de culoare neagră, cu butoane din inox și grătare din fontă.

Părerea noastră despre produs

Hotpoint FTGHG 751 DHA BK este o plită de gătit, care necesită să fie încorporată în blatul unui mobilier de bucătărie. Noua tehnologie Flame Direct, este caracterizată de noul sistem de distribuție a flăcării. Fiecare arzător are o formă de capac și este prevăzut cu un număr de 420 de găuri foarte mici. Flacăra este emanată prin aceste orificii, într-un mod perfect. Cu tehnologia Flexi Zone, producătorul a vrut să-și testeze capabilitățile, dezvoltând un sistem care să se adapteze diametrului recipientului de gătit. Flacăra distribuită uniform, se adaptează perfect diametrului unei cratițe mari sau a unui ibric cu diametrul mic. Rezultatele obținute sunt de înaltă calitate, fiind chiar economice în procesul de gătire.  La plita încorporabilă Hotpoint FTGHG 751 DHA BK poți găti aproape orice. De la simpla cafea și până la gătirea diverselor rețete complicate. Poți prăji diverse alimente sau poți face un grătar de carne sau legume. Poți fierbe simplu apă sau poți găti o ciorbă. Poți găti clătite sau poți face un desert mult mai complicat. Cu cele 5 arzătoare poți termina toate aceste preparate în același timp. Pentru aprinzătorul electric integrat ai nevoie doar o priză pentru a fi cuplat.

https://profitshare.ro/l/3610396

Gaz, 5 arzatoare, Gratare din fonta, Aprindere electrica integrata, Negru

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Hotpoint FTGHG 751 DHA BK este destul de modern și de performant, dar cu o utilizare foarte ușoară. Fiind dotată cu 5 arzătoare, timpul de gătit este mult redus, deoarece nu trebuie să aștepți să se gătească un preparat pentru a-l face pe următorul. Sistemul de siguranță este foarte necesar, deoarece nu vei ști niciodată când te paște pericolul. În felul acesta vei fi mereu în siguranță.  Hotpoint FTGHL 641 D IX HA este o plită modernă, dotată cu cele mai noi tehnologii. 

Plita încorporabilă Hotpoint FTGHG 751 DHA BK este destul de economică, în primul rând pentru că se alimentează cu gaz și în al doilea rând pentru că este dotată cu tehnologiile Direct Flame și Flexi Zone.  Fiind dotată și cu sistem de aprindere integrată, această plită pe gaz este un dispozitiv excelent. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT