Hotpoint LFF8M019X – masina de spalat accesibila, moderna si foarte incapatoare, cu 8 programe de spalare!

Preţ Hotpoint LFF8M019X

Hotpoint LFF8M019X este o masina de spalat vase moderna si foarte incapatoare din inox, ideala pentru o familie medie (formata din 2-4 persoane) sau pentru o familie cu mai multi membri, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de spalare. Aceasta vine cu un design elegant din culoare argintie, clasa energetica A+, un display digital tip LCD, o capacitate maxima de pana la 14 seturi complete de vase, 8 programe prestabilite de spalare, o optiune de programare intarziata, un cos superior reglabil pe inaltime, un sistem de protectie anti-inundatii (AquaStop) si nu numai.

Review Hotpoint LFF8M019X

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat vase independente de la Hotpoint, cu un finisaj premium din inox, se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, dar si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LCD si un indicator de terminare prgoram/sare). In plus, aceasta masoara standard 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 49 dB in locuinta.

Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M019X este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, cu clasa energetica A la spalare si uscare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 295 kWh/an si de doar 1,04 kW/ciclu de spalare, respectiv un consum mediu anual de apa estimat la 3080 de litri/an si de 11 litri de apa pe ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Bio/Eco, Delicate, Prespalare, etc.), precum si o capacitate maxim de pana la 14 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare cu un minim de efort si un consum redus de apa si energie.

Părerea noastră despre produs

Moderna, foarte incapatoare si destul de performanta, masina de spalat vase Hotpoint LFF8M019X ofera o spalare eficienta si de buna calitate a unei cantitati mari de vase, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate si uscate, fara a depune prea mult efort sau a consuma foarte multe resurse utilizate la spalare. Acestea fiind spuse, masina de spalat vase marca Hotpoint reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat eleganta si foarte incapatoare, cu mai multe programe prestabilite de spalare, insa nu dispun de un buget prea mare sau pur si simplu nu vor sa cheltuiasca prea mult.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret mai mult decat ok. Este eleganta si foarte rezistenta, are un consum redus de apa si energie, iar aceasta ofera rezultate foarte bune la spalare.

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat la un pret bun. Este prima masina de spalat vase achizitionata si nu am termen de comparatie, dar pot spune ca acest produs bun. Spala foarte bine si usuca la fel de bine. Recomand.

Este o masina de spalat cu un raport pret/calitate excelent din punctul meu de vedere. Arata foarte bine oriunde in locuinta, consumul de apa si energie este unul destul de redus, iar aceasta spala foarte bine orice tip de vas murdar.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Este o masina de spalat moderna si foarte incapatoare, pe care o recomand tuturor celor care vor un produs foarte bun la un pret mic. Per total sunt foarte multumita de ea si este de foarte mare ajutor in orice locuinta.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT