Uscator de rufe Hotpoint TCS 73B GP, Condesare, 7 kg, Led, Clasa B, Alb – uscam rufele profesional!

Daca te-ai saturat sa astepti prea mult timp pentru ca hainele spalate sa se usuce in mod natural, atunci ai putea avea nevoie de un uscator de rufe performant Hotpoint TCS 73B GP. Acesta are o capacitate de uscare de 7 kg, suficient cat sa puteti usca intr-un singur ciclu o masina intreaga de rufe spalate de aproximativ aceeasi capacitate.

Asezarea rufelor se poate face prin partea din fata, printr-un hublou care are o deschidere de 180 grade.

Ca si dimensiuni, acest uscator de rufe masoara 85 cm latime x 59.5 cm lungime si 61 cm adancime. Este complet alb si cantareste 37 kg. Meniul de utilizare se afla in partea superioara, la indemana si este foarte usor de folosit chiar si de o persoana mai putin familiarizata cu tehnologia.Hotpoint TCS 73B GP

Uscatorul de rufe Hotpoint TCS 73B GP este echipat cu mai multe programe de spalare, fiecare gandit special in functie de tipul de tesatura al hainelor. Astfel, trebuie sa stiti ca exista un program special pentru rufele din bumbac, pentru jeans, iar cand aveti de uscat rufe mai delicate cum este matasea, puteti sa setati aceasta optiune si uscatorul va acorda o atentie deosebita acestui tip de tesatura.

Un aspect foarte important este faptul ca exista si un program antialergic. Este o realitate ca azi tot mai multi oameni sufera de anumite alergii la produsele chimice din detergentii folositi la spalare. Din fericire, exista acest program special antialergic pe care il puteti folosi cu incredere cand aveti de uscat hainute de bebelus sau alte rufe ale unor persoane predispuse la alergii.

Ca si functii speciale, amintim ca acest uscator de la Hotpoint este prevazut cu un sistem de siguranta impotriva copiilor, lucru care il face mai sigur de folosit in casele unde exista copii mici. Atunci cand se termina ciclul de uscare, veti auzi un semnal sonor. In acel moment puteti merge sa scoateti hainele din uscator. Nu va fi nevoie sa le calcati excesiv, pentru ca veti observa cu usurinta ca hainele nu sunt deloc sifonate. Acest lucru este posibil datorita sistemului anti-sifonare cu care este prevazut uscatorul.

Sfat: Oricum pentru a fi mai usor cu hainele pe care vreti sa le calcati, luati in considerare setarea unui grad de uscare mai mic, decat un grad de uscare intensiv, caz in care uscarea poate fi in exces si rufele vor iesi prea sifonate.

Daca va doriti liniste in casa si mai ales daca veti aseza uscatorul in apropierea dormitorului, cu siguranta va intereseaza ce zgomot produce acest electrocasnic. Ei bine, in timpul centrifugarii, cand se atinge cel mai intens zgomot, uscatorul are un nivel 69 dB(A), ceea ce inseamna ca este acceptabil.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT