Indesit DISR 19 M19 – masina de spalat cu 10 seturi complete de vase si 6 programe de spalare!

 Preţ Indesit DISR 19 M19

Fie ca doriti sa va schimbati masina de spalat sau sunteti la prima achizitionare a acesteia, astazi va prezentam modelul Indesit DISR 19 M19, o masina de spalat vase incorporabila de 45 centimetri pe latime, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor numeroase. Aceasta este disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret decent pentru dotarile sale bune in utilizarea casnica, precum si pentru cei ce dispun de un buget nu foarte mare sau pur si simplu nu vor sa plateasca in plus pentru functionalitati suplimentare.

 Review Indesit DISR 19 M19

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Indesit, cu o latime de numai 45 de centimetri, se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, prin intermediul aspectului exterior si al panoului de comanda de culoare alb, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Indesit are dimensiunile de 82 x 44,5 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de 49 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru farfurii, cesti si pahare) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de energie/apa la spalare si uscare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 237 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 2800 de litri/an. Masina de spalat vase incorporabila Indesit DISR 19 M19 dispune de o optiune de programare intarziata, 6 programe prestabilite de spalare (Normal, Economic, Intensiv, Rapid, Delicat si Prespalare), dar si de o capacitate foarte mare de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate bune la ciclul de spalare/uscare.

In ceea ce priveste programele sale de spalare, aceasta include programul Intensiv pentru vasele cu un grad ridicat de murdarie, programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programele Eco si Rapid pentru vasele usor murdare la un consum redus de resurse/o durata scurta de spalare, precum si programul Delicat pentru articolele sensibila la temperaturi ridicate. Pe langa toate acestea, masina de spalat Indesit mai include o optiune de programare intarziata, un sistem de protectie impotriva inundatiilor, un sistem de siguranta impotriva copiilor si nu in ultimul rand un sistem de uscare natural.

Indesit DISR 16 M19

A+, 10 seturi, 6 programe

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, masina de spalat vase incorporabila Indesit DISR 19 M19 reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere ideala si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat moderna si foarte incapatoare, deoarece aceasta poate asigura o spalare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa la ciclul de spalare si uscare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT