Masina de spalat rufe Indesit EWSE 61251 W EU, 1200 rpm, 6 KG, Clasa A+, Alb – 1 kg in plus de rufe murdare!

Discutam in articolele precedente de cele mai mici masini de spalat din punctul de vedere al capacitatii de incarcare (erau de 5 kg). In cazul in care hotarati ca aveti nevoie de o capacitate de incarcare putin mai mare, de 6 kg va recomand modelul Indesit EWSE 61251 W.

Pentru o diferenta de aproape 100 lei veti avea pe langa o capacitate de incarcare putin mai mare si o viteza de centrifugare de 1200 rpm, in comparatie cu 1000 rpm cat au modelele cele mai ieftine de la Indesit. Eu zic ca se merita.

Haideti sa vedem mai exact ce alte caracteristici are Indesit EWSE 61251 W EU.

verifica-pret1

Ca majoritatea masinilor de spalat din aceasta categorie de pret, este alba si se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+. Avand in vedere ca este mai inteligent sa ganditi pe termen lung si sa achizitionati acum o masina A+ putin mai scumpa decat una din clasa A, evident ca investitia va fi mai buna.

Indesit EWSE 61251 W EU

Pe de alta parte trebuie sa recunoastem ca exista si masini de spalat mult mai eficiente decat aceasta, insa preturile difera in general cu aproape 200 lei. Totusi faptul ca Indesit EWSE 61251 W are o viteza de centrifugare de 1200 rpm reprezinta un plus demn de avut in vedere atunci cand va alegeti viitoarea masina de spalat rufe.

Ca majoritatea masinilor de la Indesit, si aceasta este destinata persoanelor cu buget redus, familiilor si indivizilor care sunt in cautarea unei masini de spalat buna, cu caracteristici de baza, dar in acelasi timp fiabila si care sa indeplineasca foarte bine scopul pentru care a fost creata: sa spele excelent.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

Spre deosebire de modelele mai ieftine de la Indesit, veti avea cu acest model functii speciale ca Sistem Overflow. In plus puteti selecta viteza de centrifugare si puteti folosi Programarea intarziata ori de cate ori vreti sa programati masina sa spele peste cateva ore.

Daca doriti sa stiti care sunt dimensiunile masinii pentru a verifica daca vi se potriveste in baie sau in bucatarie, langa teava de apa, iata cat masoara: are 85 cm in latime, 59.5 cm un lungime si o adancime de 42.4 cm.

Cu ajutorul butonului de selectie pozitionat la indemana exact in centru sus, puteti alege programul dorit pentru fiecare incarcatura de rufe. Exista 16 programe de spalare in total, iar primele 6 sunt destinate spalarii rapide, caz in care veti economisi energie si apa. In dreapta exista un afisaj LCD mare pe care puteti citi detalii importante despre ciclurile de spalare.

Garatia inclusa este de 24 de luni si optional o puteti extinde pana la 4 ani pentru o diferenta de aproape 13%. Verificati acum pretul cu discount.

Comentarii

Leave a reply

Review IT