Indesit LR7 S1 W – combina frigorifica accesibila si incapatoare din clasa A+, cu tehnologia de racire FrostLess!

Preţ Indesit LR7 S1 W

Indesit LR7 S1 W este o noua combina frigorifica accesibila si incapatoare din clasa A+, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau o familie medie cu 1-2 copii si chiar una ceva mai numeroasa, care a aparut recent si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru orice tip de buget. Acesta vine cu un design simplu si elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un termostat reglabil in interiorul frigiderului, tehnologia de racire FrostLess, un volum net total de pana la 307 litri, o capacitate suficienta de congelare a alimentelor recent depozitate in congelator, un sistem de dezghetare automat la frigider, o iluminare interioara pe LED si nu numai.

Review Indesit LR7 S1 W

Design-ul modern si minimalist al noului aparat frigorific marca Indesit se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa simpla si eleganta de culoare alba, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil in interiorul frigiderului), dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, acesta are dimensiunile normale de 176 x 59,5 x 65,5 centimetri si o greutate de aproximativ 63 de kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 38 dB si un timp de pastrare la rece in cazul unei intreruperi a alimentarii cu energie electrica de maxim 24 de ore.

Combina frigorifica Indesit LR7 S1 W are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum redus de energie electrica in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la 297 kWh pe an. Tehnologia FrostLess reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala a compartimentul congelatorului cu pana la 50%, ceea ce rezulta ca veti depune mai putin efort la dezghetarea manuala a congelatorului si veti economisi energie electrica. In plus, commpartimentul frigiderului este complet fara gheata la interior si are integrat un sistem de dezghetare automata, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala a intreg aparatului frigorific, ci doar a congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 196 litri, un suport pentru oua, patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si nu in ultumul rand de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 111 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manuala, dar si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 5 kilograme de alimente proaspete pe zi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Accesibila, eleganta si incapatoare, noua combina frigorifica Indesit LR7 S1 W reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc un nou aparat frigorific eleganta si de buna calitate, cu un raport pret/calitate bun, fara caracteristici superioare de racire, insa nu dispun de un buget prea mare. Acestea fiind spuse, noua combina frigorifica marca Indesit este capabila sa asigure o racire/congelare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati mari de alimente recent depozitate, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de alimente proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi, fara a se altera sau a isi pierde din gust, culoare sau consistenta.

– Părerea clienţilor –

O combina frigorifica moderna si de buna calitate, disponibila la un pret foarte mic de achizitionare. Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum de energie destul de redus si este capabila sa mentina alimentele proaspete pentru o perioada lunga de timp. Recomand.

Am achizitionat acest aparat frigorific pentru parintii mei si sunt foarte multumiti de el, in comparatie cu vechiul lor frigider. Se potriveste perfect in orice loc din bucatarie, nivelul de zgomot este unul aproape nesesizabil, iar acesta functioneaza fara problema in orice perioada a anului.

O combina frigorifica cu un raport pret/calitate bun din punctul meu de vedere. Arata bine in bucatarie, nu produce prea mult zgomot si raceste bine orice tip de aliment. Chiar daca congelatorul nu are sistem No Frost, acesta trebuie dezghetat manual ceva mai rar decat la un frigider standard.

Nu am nimic de comentat. Este un aparat frigorific accesibil si destul de bun pentru utilizarea casnica de zi cu zi. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu placere persoanelor sau familiilor care vor un aparat frigorific elegant si incapator la un pret super ok.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT