Indesit LR8 S2 X B – combina frigorifica cu tehnologie FrostLess, clasa A++ si o capacitate foarte buna!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, combina frigorifica Indesit LR8 S2 X B ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece aceasta este capabila sa asigura o pastrare de lunga durata a alimentelor proaspete, la fel ca in prima zi, chiar si in perioada anotimpului de vara. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale, combina frigorifica marca Indesit se remarca printr-un design elegant din inox, clasa energetica A++, tehnologia speciala FrostLess pentru mai putina gheata in compartimentul congelatorului, o capacitate suficienta de depozitare si nu numai.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice de la Indesit se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare argintie, fabricata din otel inoxidabil, precum si de doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta ofera un nivel minim de zgomot de doar 38 dB si masoara 188 de centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de 65,5 centimetri, avand insa o autonomie de pana la 17 ore de dezghetare completa, in cazul unei pene de curent.

Indesit LR8 S2 X B, 339 l, Clasa A++, H 187 cm, Inox – profită acum de reducere

Sistemul sau de racire este unul de tip static, dar care se remarca prin tehnologia speciala FrostLess, ceea ce permite o circulatie destul de buna a aerului rece in interiorul aparatului frigorific marca Indesit, astfel incat sa va puteti bucura de o racire/congelare de foarte buna calitate, precum si de o cantitate mai putina de gheata. Mai exact, tehnologia speciala de racire FrostLess asigura reducerea semnificativa, cu nu mai putin de pana la 50%, a cantitatii de gheata din compartimentul congelatorului, pentru a putea beneficia de o dezghetare manuala mult mai usoara, fara a depune prea mult efort.Indesit LR8 S2 X B

Combina frigorifica Indesit LR8 S2 X B este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum de energie electrica mult mai redus in comparatie cu celelalte modele de aparate frigorifice din clasa A+, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 243 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de depozitare, combina frigorifica de la Indesit include un volum net total foarte bun de pana la 339 de litri, dintre care compartimentul frigiderului are un volum net mare de 228 litri, in timp ce congelatorul are la randul sau de un volum net decent de 111 litri.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa frigiderului pentru depozitarea sticlelor si a alimentelor voluminoase ce nu incap pe rafturile din sticla, un sistem de dezghetare automat, dar si de o iluminare interioara. In ceea ce priveste compartimentul congelatorului, acesta beneficieaza de o tava pentru gheata, trei compartimente transparente si spatioase pentru pastrarea alimentelor mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manual, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT