Indesit RAA 24N – frigider elegant si incapator din clasa A+, cu sistem antibacterian!

Preţ Indesit RAA 24N

Indesit RAA 24N este un nou frigider compact si incapator din clasa A+, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie normala (cu 1-2 copii), care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale principale destul de bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+, un termostat reglabil la interior, un volum net total de 217 litri, un compartiment pentru fructe si legume, un suport pentru oua si o tavita pentru gheata, un sistem de dezghetare automat, o iluminare interioara pe LED si o garnitura antibacteriana pe usa si altele.

Review Indesit RAA 24N

Design-ul simplu dar modern al noului frigider cu doua usi marca Indesit, cu congelatorul amplasat in partea de sus, se va integra perfect oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un termostat reglabil usor de utilizat, dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta. In plus, acesta cantareste 37 de kilograme si masoara 140 de centimetri in inaltime, 55 de centimetri pe latime si o adancime de 60,6 centimetri, oferind un nivel redus de zgomot de maxim 45 dB in incapere si o autonomie (fara curent electric) de pana la 14 ore.

Frigiderul cu doua usi Indesit RAA 24N are o clasa de eficienta energetica A+ si un consum foarte redus de energie in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la doar 228 kWh pe an. In ceea ce priveste sistemul de racire static, acesta asigura o racire si/sau congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor recent depozitate, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala. In plus, noul frigider de la Indesit include un volum net total de 217 litri, dintre care un volum net de 180 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net ramas de 37 litri ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului dispune de un suport pentru oua, trei rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment transparent si incapator pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, patru suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului este alcatuit dintr-un singur compartiment de congelare pentru a depozita alimentele proaspete mai mult timp decat la frigider, in timp ce acesta beneficiaza de o tavita pentru cuburi de gheata, un sistem de dezghetare automat, dar si de o capacitate decenta de congelare de pana la 2 kilograme/zi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Noul frigider cu doua usi Indesit RAA 24N are per total un raport calitate/pret foarte ok din punct de vedere al caracteristicilor sale principale, gratie aspectului elegant de culoare alb, a capacitatii bune de depozitare si a pretului accesibil de achizitionare, fiind dedicat celor care vor un aparat frigorific elegant si incapator la un pret bun de achizitionare. Pe langa toate acestea, noul frigider cu doua usi de la Indesit asigura o racire destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din propietatile lor principale.

Indesit RAA 24N

217 l, Clasa A+, H 140, Alb

– Părerea clienţilor –

Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este echipat cu accesoriile necesare in orice bucatarie. Il recomand cu mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs bun la un pret foarte ok de achizitionare.

L-am cumparat pentru raportul sau foarte bun calitate/pret si pot spune ca suntem multumiti de achizitia facuta. Este silentioas pe toata durata de functionare si este suficient de incapator pentru doua persoane. Il recomand cu mare placere.

Este un frigider standard si suficient de incapator pentru doua persoane, disponibil la un pret ok de achizitionare. Arata bine la exterior si interior, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multa energie si raceste bine orice tip de aliment.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Frigiderul Indesit se potriveste perfect in bucatarie si are o capacitate suficienta de depozitare si se bazeaza pe un sistem de racire static. Per total sunt foarte multumit de el.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT