Indesit TAAN 6 FNF – frigider practic si spatios cu doua usi si sistem No Frost!

Indesit TAAN 6 FNF este un nou frigider cu doua usi de la compania italiana Indesit, perfect pentru o familie de dimensiune medie sau chiar cu mai multi membri, care impresioneaza printr-un design elegant, o capacitate generoasa de depozitare, clasa energetica A+, sistemul special de racire Total No Frost, sistem Hygiene Control impotriva bacteriilor si multe altele, toate acestea fiind disponibile la un pret foarte bun.

Designul simplu si foarte practic al frigiderului beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba, termostat electronic reglabil si doua usi reversibile cu maner vertical si deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 82 kilograme si masoara 190,5 centimetri pe inaltime, 70 centimetri latime si o adancime de 71,5 centimetri, potrivindu-se perfect in orice bucatarie sau chiar hol.

PROMOȚIE Frigider INDESIT TAAN 6 FNF, 378 litri, Clasa A+ – verifică preț

Frigiderul cu 2 usi de la Indesit este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum de energie electrica cu pana la 20% mai redus fata de modelele similare din clasa A, si anume inregistreaza un consum energetic anual de maxim 334 kWh. Capacitatea generoasa de depozitare a acestuia se datoreaza volumului sau net total de pana la 378 de litri, dintre care un volum net mare de 316 litri il detine compartimentul frigiderului, iar restul volumului net de 62 litri ii revine congelatorului.INDESIT TAAN 6 FNF

In ceea ce priveste aspectul interior, compartimentul frigiderului include trei rafturi rezistente din sticla securizata, doua compartimente spatioase pentru fructe si legume, o cutie speciala Flex Cool Box pentru pastrarea proaspata a carnii, pestelui sau a branzei, patru rafturi amplasate pe usa si un sistem de dezgheare automat. Congelatorul integreaza la randul sau un singur raft ajustabil pe inaltime, o tava pentru gheata si doua rafturi amplasate pe usa.

Frigiderul cu 2 usi Indesit TAAN 6 FNF dispune de un sistem de racire Total No Frost pentru ambele comparimente ale frigiderului si congelatorului, sistem static automatic Control ce permite pastrarea perfecta a alimentelor proaspete mai mult timp, dar si de un sistem Hygiene Control pentru eliminarea bacteriilor si a mucegaiului din cele doua compartimente ale frigiderului de la Indesit.

Comentarii

Leave a reply

Review IT