Indesit TIAA 12 – frigider elegant si foarte spatios cu 2 usi si sistem antibacterian!

Cu un raport calitate-pret foarte bun, frigiderul cu doua usi Indesit TIAA 12 este perfect pentru o singura persoana sau o familie medie si chiar mai mare, gratie unei capacitati generoase de depozitare, sistem antibacterian si clasa de eficienta energetica A+, toate acestea la un pret destul de accesibil pentru a putea fi achizitionat de catre orice persoana.

Designul simplu si aspectul modern al frigiderului Indesit TIAA 12 include o carcasa atragatoare de culoare alba si doua usi cu maner integrat, masurand 175 centimetri inaltime, 60 de centimetri pe latime, si o adancime de aproximativ 65,5 centimetri, permitandu-va asadar sa il amplasati rapid si cu foarte mare usurinta in orice loc din bucatarie sau chiar hol.

PROMOȚIE Frigider cu 2 usi Indesit TIAA 12, 306l, A+, alb – verifică preț

Frigiderul cu doua usi de la Indesit este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica fata de celelalte modele similare din clasa A, mai exact acesta inregistreaza un consum anual de energie de doar 265 kWh. Frigiderul beneficieaza de sistem antibacterian pentru garnitura de pe cele doua usi, pastrand astfel un mediu perfect si foarte curat.Indesit TIAA 12

Detaliile tehnice ale acestuia dispun de un singur compresor destul de puternic pentru a garanta o functionare de cea mai buna calitate la parametrii optimi, un sistem de racire static si de o clasa climatica N, ST, in timp ce frigiderul inregistreaza totodata un nivel de zgomot de aproximativ 44 dB. In ciuda dimensiunilor sale, acesta ofera o capacitate generoasa de depozitare cu un volum net total de pana la 306 litri.

Compartimentul frigiderului are un volum net mare de 236 litri si include patru rafturi din sticla cu un profil imbunatatit, un compartiment spatios pentru fructe / legume si nu in ultimul rand patru rafturi amplasate pe usa pentru sticle sau alte alimente mai mari. In ceea ce priveste comparimentul congelatorului, acesta are la randul sau de un volum net de 70 litri, foarte bun pentru depozitarea si totodata mentinerea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp, beneficiind de o capacitate de congelare de maxim 2 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT