Indesit XI8 T2Y S B – combina frigorifica cu sistem No Frost si o capacitate foarte buna!

Eleganta, performanta si foarte bine dotata la interior, combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B este alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc o racire/congelare rapida si de cea mai buna calitate a tuturor alimentelor, gratie dotarilor sale de ultima generatie. Aceasta vine cu un design modern, display de tip LED, clasa energetica A++, o capacitate generoasa de depozitare, sistemul de racire Total No Frost si functiile de super-racire/congelare, fiind disponibila la un pret destul de accesibil.

Combina frigorifica eleganta si foarte bine dotata de la Indesit este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 273 kWh. Capacitatea foarte buna de depozitare a acesteia se datoreaza unui volum net total generos de pana la 340 de litri, prin intermediul caruia compartimentul frigiderului detine un volum net mare de 235 de litri iar congelatorul unul decent de 105 litri.

PROMOȚIE Indesit XI8 T2Y S B, 340 l, Clasa A++, No Frost, H189, Silver – verifică preț

Sistemul special de racire Total No Frost, disponibil pentru ambele compartimente ale combinei frigorifice, previne formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, respectiv mentine un microclimat ideal pentru mancarea proaspata din frigider. Mai exact, frigiderul (cu pana la 70% uimiditate) garanteaza pastrarea alimentelor proaspete la cele mai inalte standarde, in timp ce congelatorul (fara gheata) asigura cele mai bune conditii de pastrare a alimentelor congelate.Indesit XI8 T2Y S B

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi culisante din sticla pentru pastrarea proaspata a tuturor alimentelor dumneavoastra, un suport pentru oua, un sertar special Flexi Use Box pentru depozitarea carnii, pestelui, etc., un compartiment pentru fructe si legume, trei rafturi amplasate pe usa (unul de tip Multi Task Zone pentru sticlele mai mari sau fructele preferate), functie de super-racire, o iluminare interioara pe LED si nu in ultimul rand de un sistem de dezghetare automat.

Congelatorul beneficieaza de trei compartimente spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, dintre care cele doua sertare superioare sunt detasabile pentru a crea pana la 38% mai mult spatiu de depozitare iar sertarul inferior ofera cea mai rece zona. In plus, acesta mai include o tava pentru gheata, o functie de super-congelare si un sistem de dezghetare automat, avand o capacitate generoasa de congelare de pana la 10 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT