LG Deluxe D09RN – aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter si filtru Plasmaster Ionizer Plus!

Preţ LG Deluxe D09RN

LG Deluxe D09RN este un aparat de aer conditionat cu tehnologia Smart Inverter de 9000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pretul destul de ridicat, dar care se pare a fi pe masura dotarilor sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++ la racire/incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Smart Inverter, un filtru Plasmaster Ionizer Plus, o capacitate generala de 9000 BTU/h, functiile de climatizare (Racire, Incalzire, Purificare, Ventilatie si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Jet Mode, Comfort Air, Energy Control, etc.).

Review LG Deluxe D09RN

Cu un aspect elegant de culoare alb si un afisaj mare ascuns ale unitatii interioare de tip Split de perete, aparatul de aer conditionat din gama Deluxe de la LG  se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect pe peretele din livingul sau dormitorul dumneavoastra. In plus, unitatea interioara cantareste 8,5 kilograme avand dimensiunile de 30,2 x 83,7 x 18,9 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de 31 de kilograme si dimensiunile de 54,5 x 77 x 28,8 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de pana la 40 dB la interior si de maxim 47 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe D09RN dispune de o capacitate de racire de 8530 BTU/h (cu un consum de 556 W/h), o capacitate de incalzire de 10920 BTU/h (cu un consum de 712 W/h), o capacitate de dezumidificare de 1,1 litri pe ora, dar si de un sistem avansat de filtrare a aerului impotriva prafului, alergenilor, bacteriilor si mirosurilor neplacute. Tehnologia Smart Inverter utilizeaza un model nou de compresor, cu o garantie standard de 10 ani de zile, care porneste la capacitate maxima pentru a ajunge rapid la temperatura dorita si va continua sa functioneze la o capacitate foarte mica pentru a mentine temperatura constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie.

In ceea ce priveste functiile sale speciale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca LG include cinci functii de climatizare (Racire, Incalzire, Purificare, Ventilatie si Dezumidificare) si mai multe functii speciale (Jet Mode, Comfort Air, 24h Timer, Energy Display, Auto Clean, Energy Control si Diagnosticare inteligenta). Functia Energy Control va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie, pentru a putea beneficia de o atmosfera racoroasa si confortabila la un consum redus de energie. Functia Comfort Air regleaza palele intr-o pozitie presetata ce deviaza aerul frunizat, astfel incat sa evite suflarea direct spre persoanele din incapere.

Părerea noastră despre produs

Modern, foarte eficient si destul de puternic, aparatul de aer conditionat LG Deluxe D09RN este capabil sa atinga rapid temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel scazut de zgomot si un nivel redus de energie, fiind recomandat in mod special pentru o suprafata acoperita de aproximativ 20 de metri patrati. Acestea fiind spuse, aparatul de aer conditionat reprezinta o alegere perfecta si destul de costisitoare pentru cei care isi doresc un nou sistem de climatizare ultra-modern si de buna calitate, cu un nou compresor de inalta performanta, un filtru de inalta densitate si mai multe functii speciale de climatizare, dar care dispun si de un buget ceva mai ridicat.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de producator. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere si altor persoane interesate de acest model.  

Un aparat de aer conditionat de calitate, foarte silentios si economic. Un singur dezavantaj ar putea fi pretul putin cam mare, dar care se merita pentru acest sistem de climatizare.

L-am achizitionat in urma cu cateva saptamani si pot spune ca sunt foarte multumit de el. In prezent, l-am utilizat doar pe functia de incalzire si se descurca de minune, insa cu siguranta la vara se va descurca fara probleme si pe functia de racire.

Arata bine pe perete, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine mediul ambiant. Ca dezavantaje am gasit doar pretul destul de ridicat, insa pentru mine este unul acceptabil, avand in vedere calitatea acestui aparat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT