LG GBB39DSDZ – combina frigorifica din inox, cu compresor Linear Inverter si sistem Total No Frost!

 Preţ LG GBB39DSDZ

Inainte sa incepem sa discutam despre combina frigorifica LG GBB39DSDZ, precizam faptul ca aceasta se regaseste in oferta partenerilor online LG din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, acesta din urma fiind si recomandarea noastra pentru calitatea serviciilor acestuia. Combina frigorifica LG este disponibila spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale speciale cu privire la aspect si tehnologie, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce partenerul magazinului online eMAG va ofera serviciul de livrare standard a coletului si garantia inclusa a produsului de pana la 24 de luni.

 Review LG GBB39DSDZ

Pe partea de aspect, combina frigorifica LG va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, un display digital LED si doua usi reversibile din inox (cu un maner orizontal incorporat si o deschidere spre dreapta), care se va remarca cu siguranta oriunde il veti amplasa in bucataria voastra. In plus, aceasta are dimensiunile normale de 188 x 64,3 x 60 centimetri si o greutate de aproximativ 71 de kilograme, in timp ce combina frigorifica LG ofera un nivel minim de zgomot de numai 38 dB si un timp mare de conservare in caz de defectiuni de pana la 18 ore.

Noul compresor Linear Inverter asigura un consum redus de energie electrica, o durabilitate excelenta si un control optim al temperaturii pentru a mentine un timp mai indelungat prospetimea alimentelor din ambele compartimente. Tehnologia de racire Total No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Functia de ventilatie Multi Air Flow distribuie constant si uniform fluxul de aer rece la interior, prin intermediul orificiilor multiple de ventilare de pe fiecare nivel al frigiderului.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 223 litri, trei rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment FreshZone pentru pastrarea fructelor/legumelor ca proaspat culese, sapte suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si de o iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 95 de litri, un sertar suplimentar de congelare rapida, trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat si de o capacitate buna de congelare de 8 kg/zi.

LG GBB39DSDZ

No Frost, 318 l, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, combina frigorifica LG GBB39DSDZ reprezinta, dupa parerea noastra, alegerea perfecta si avantajoasa pentru persoanele si/sau familiile ce isi doresc un nou aparat frigorific bine echipat pentru ziua de astazi, care sa se potriveasca perfect in bucataria lor moderna si de dimensiuni potrivite. Asadar, combina frigorifica LG poate asigura o racire si congelare economica si foarte eficienta a alimentelor proaspete din ambele compartimente, fara a produce gheata si/sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete un timp indelungat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT