LG GSB760SWXV – side by side modern si extrem de spatios, cu sistem Total No Frost!

Pret LG GSB760SWXV

LG GSB760SWXV este un nou side by side din gama 2016 a celor de la LG, perfect pentru o familie normala (formata din 2-4 persoane) si chiar una mai numeroasa, care reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o combina frigorifica moderna si extrem de spatioasa, cu mai multe dotari de ultima generatie. Aceasta este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale de top, remarcandu-se printr-un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A+, display digital de tip LED extern, compresor Linear Inverter, sistemele de racire Total No Frost si Multi Air Flow, un volum total excelent si multe altele.

Aspect LG GSB760SWXV

Design-ul premium si extrem de elegant al combinei frigorifice de tip side by side marca LG va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba (Super White), un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital de tip LED extern), dar si de doua usi side by side (cu un maner orizontal integrat si o usa speciala de tip door-in-door reproiectata). In plus, aceasta are dimensiunile standard de 179 x 91,2 x 73,8 centimetri si o greutate de aproximativ 113 kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 39 dB si un timp de stocare in timpul defectiunilor de pana la 10 ore (fara curent electric).

Caracteristici LG GSB760SWXV

Sistemul unic de racire Total No Frost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete pe termen lung. Sistemul special de ventilatie Multi Air Flow distribuie constant si uniform a fluxului de aer rece la interior, ceea ce asigura o racire corespunzatoare a tuturor alimentelor proaspete din frigider, prin intermediul unor orificii multiple de ventilare din frigider. Compresorul liniar unic cu inverter de la LG utilizeaza un piston liniar in locul unei antrenari conventionale cu miscare alternativa, ceea ce rezulta un nivel minim de zgomot, un consum redus de energie si o durabilitate excelenta a aparatului frigorific.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum mare de pana la 406 litri, un suport pentru oua, patru rafturi dintr-o sticla securizata, un compartiment Fresh Zone pentru fructe/legume, un compartiment special Moist Balance Crisper (cu un nivel optim de umiditate la interior) pentru pastrarea legumelor ca proaspat culese, dar si de patru suporturi amplasate pe usa. Compartimentul congelatorului beneficieaza de un volum foarte bun de maxim 220 de litri, o tavita pentru cuburi de gheata, patru rafturi din sticla, doua compartimente transparente si destul de spatioase (Freezing Zone), patru suporturi amplasate pe usa, dar si de o capacitate mare de congelare de pana la 12 kilograme pe zi.

Review LG GSB760SWXV

Cu un design modern, o capacitate mare de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, noua combina frigorifica side by side LG GSB760SWXV ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece acesta va permite sa va bucurati de alimente proaspete pe termen lung, fara a isi pierde din gust, culoare sau consistenta. Noul side by side de la LG va ofera posibilitatea de a putea beneficia de o racire/congelare destul de eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de alimente proaspete, la un consum destul de redus de energie electrica, prin intermediul compresorului Linear Inverter si nu in ultimul rand a sistemelor de racire Total No Frost si Multi Air Flow.

Pro: Aspect premiun cu usa door-in-door, compresor Linear Inverter, sistem de racire Total No Frost si un volum net total de 626 litri.

Contra: Nu are dozator de apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT