LG GSL760PZXV – combina frigorifica side by side, cu design premium si un volum total excelent!

Noua combina frigorifica side by side LG GSL760PZXV reprezinta o alegere perfecta si de noua generatie pentru toti cei care sunt in cautarea unui aparat frigorific modern si extrem de spatios, deoarece aceasta este capabila sa asigura o racire/congelare de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, chiar si in perioada de vara. Aparuta recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret potrivit pentru dotarile sale de top, noua combina frigorifica side by side marca LG este dotata cu un design elegant din inox, display LED extern, clasa energetica A+, un dozator de apa/gheata, sistemele Total No Frost si Multi Air Flow, un volum total excelent de pana la 601 litri si multe altele.

Pe partea de aspect, design-ul premium si modern al combinei frigorifice side by side de la LG va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, realizata complet din otel inoxidabil, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display LED intuitiv), dar si de doua usi separate cu un maner integrat. In plus, aceasta cantareste aproximativ 124 de kilograme si masoara 179 de centimetri in inaltime, 91,2 centimetri pe latime si o adancime de maxim 73,8 centimetri, oferind insa un nivel minim de zgomot de numai 39 dB si o autonomie decenta de congelare de pana la 10 ore (fara curent).lg-gsl760pzxv

Sistemul unic de racire Total No Frost impiedica formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider ofera un microclimat ideal pentru depozitarea alimentelor proaspete. Sistemul de ventilatie Multi Air Flow asigura o distribuire constanta si uniforma a aerului rece in interiorul frigiderului, prin intermediul orificiilor speciale de ventilare de pe fiecare nivel. Pe langa toate acestea, combina frigorifica side by side LG GSL760PZXV mai include o mega capacitate de depozitare de nu mai putin de 601 litri, un filtru impotriva mirosurilor neplacute, precum si un dozator de apa/gheata (cu un sistem special de generare a ghetii Slim SpacePlus).

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum generos de 405 litri, patru rafturi dintr-o sticla securizata, doua compartimente speciale FreshZone si Moist Balance Crisper pentru fructe/legume, patru suporturi amplasate pe usa (cu un suport Dairy Corner pentru depozitarea produselor lactate, etc.), dar si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul frigiderului, cu un volum mare de 196 litri, este ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, beneficiind de patru rafturi din sticla, doua compartimente Freezing Zone pentru carne/peste, etc., doua suporturi amplasate pe usa, precum si de o capacitate excelenta de congelare de pana la 12 kilograme pe zi.

LG GSL760PZXV

601 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator de apa

Compresorul unic Inverter Linear de la LG utilizeaza un piston liniar in locul unei antrenari conventionale cu miscare alternativa, ceea ce va ofera posibilitatea de a va putea bucura de un consum de energie electrica cu pana la 32% mai redus decat un compresor conventional, precum si de o durabilitate excelenta si de lunga durata, sustinuta de o garantie standard de pana la 10 ani. Cu tehnologiei Smart Diagnosis a celor de la LG, veti putea beneficia de o diagnosticare si o remediere rapida si corecta a oricaror probleme pe care le puteti avea cu noua combina frigorifica side by side marca LG, precum si de o prezentare utila si intuitiva cu privire la starea de intretinere si sfaturi generale.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT