LG OLED65E7V – OLED TV 4K de 65 inch, cu tehnologiile avansate Dolby Vision si Dolby Atmos!

 Preţ LG OLED65E7V

Aducem astazi la review un alt OLED TV din gama high-end a producatorului LG, mai exact va prezentam modelul LG OLED65E7V, un nou televizor OLED Smart cu ecran 4K UHD de 164 centimetri, sistem stereo 2.0 de 60W si tehnologia Dolby Atmos si Dolby Vision, recomandat pentru o sufragerie moderna sau un dormitor foarte incapator. Acesta se regaseste in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret destul de ridicat dar potrivit pentru caracteristicile superioare de imagine, sunet si inteligenta, avand garantia producatorului de pana la 24 de luni.

 Review LG OLED65E7V

Noul OLED TV din seria E7V de la LG ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa subtire de culoare negru, o rama foarte ingusta a ecranului TV-ului si un suport metalic de culoare argintie, care se va integra perfect in orice decor, acesta fiind compatibil cu suportul de perete VESA pentru a-l monta direct pe perete. Diagonala foarte mare de 164 centimetri (65 inch) a noului LG OLED TV este perfecta pentru un living/dormitor foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia maxima 4K UHD (2160p) pentru a va bucura de imagini extrem de clare si culori foarte naturale, din orice pozitie de vizionare.

Tehnologia Active HDR optimizeaza calitatea imaginiilor redate, pentru o experienta de vizualizare foarte realista, deoarece noul LG OLED suporta continut HDR premium de la Dolby Vision si este compatibil cu tehnologiile HDR10 si HLG. Sunetul este asigurat de un sistem audio Dolby Atmos de maxim 60W, cu mai multe tehnologii speciale de sunet, pentru o experienta de sunet aproape la fel de captivanta ca si cea vizuala. Noul LG OLED TV asigura o experienta cinema premium chiar in locuinta voastra, prin calitatea exceptionala a imaginii si a sunetului oferite de tehnologiile avansate Dolby Vision si Dolby Atmos.

Noul televizor Smart LG OLED65E7V este prevazut cu noul sistem de operare webOS 3.5 de la LG, pentru o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet/caracteristici speciale, prin tehnologia WiFi incorporata si telecomanda Magic Remote 2017 din pachet. Acesta include un tuner digital DVB-T2/C/S2 si un slot de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB externe.

LG OLED65E7V

164 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca noul televizor Smart LG OLED65E7V reprezinta alegerea perfecta pentru pasionatii de tehnologie/imagine sau cei ce dispun de un asemenea buget, dar care vor sa-si transforme intreaga locuinta/sufragerie intr-un adevarat centru de divertisment. Asadar, noul LG OLED TV ofera o imagine 4K extrem de clara si foarte naturala, pe diagonala de 164 centimetri, un sunet foarte captivant si extrem de puternic, cu sistemul audio de 60W, precum si un acces rapid si intuitiv la o lume complet noua de divertisment, prin noul sistem de operare webOS 3.5 de la LG.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT