Liebherr CNbe 4015 – combina frigorifica cu volum net total de 365 litri si tehnologia NoFrost, din clasa A++!

Fie ca doriti sa va mobilati noua dumneavoastra bucatarie sau sa va schimbati vechiul aparat frigorific, noi va propunem sa urmariti randurile ce urmeaza pentru a va forma o parere despre combina frigorifica Liebherr CNbe 4015. Aceasta poate fi achizitiona deja din oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale de top, inclusa in pretul afisat fiind si livrare gratuita pana la dumneavoastra acasa.

Combina frigorifica nu numai ca impresioneaza printr-un aspect modern si foarte elegant de culoare bej, ci se remarca si prin doua zone individuale de temperatura, o capacitate foarte buna de spalare si mai multe functionalitati inteligente. Aceasta este prevazuta cu tehnologia de racire NoFrost pentru cele mai bune conditii de conservare a alimentelor proaspete, precum si cu o functie de super-racire/congelare pentru a adapta rapid alimentele recent depozitate la temperatura interioara.

Caracteristici generale

_____________________________

Liebherr CNbe 4015 este o combina frigorifica incapatoare si foarte inteligenta din clasa A++, dedicata pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, care vine cu un volum net total de pana la 365 de litri si un sistem de racire NoFrost. Astfel ca, aceasta este capabila sa asigure o racire/congelare destul de eficienta si de foarte buna calitate a alimentelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.

Design Liebherr CNbe 4015

_____________________________

Pe partea de aspect, combina frigorifica Comfort de la Liebherr ofera un design modern si foarte elegant pentru a se face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect intr-o bucatarie moderna. Aceasta beneficiaza de o carcasa eleganta de culoare bej deschis, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display MagicEye si suport TouchControl), dar si de doua usi reversibile cu un maner vertical din aluminiu si un mecanism de deschidere integrat in manere, avand un nivel redus de zgomot de numai 39 dB si o autonomie (fara curent) de pana la 18 ore.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

 PRET

________________

Liebherr CNbe 4015

365 L, NoFrost, clasa A++, DuoCooling

Frigider şi Congelator

_____________________________

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 269 de litri, un supot pentru oua, un suport metalic pentru sticle, patru rafturi dintr-o sticla securizata (Safety Glass), doua compartimente pentru fructe si legume, patru suporturi amplasate pe usa, un ventilator inclus, o functie de super-racire (Super Cool) si de un sistem de iluminare interioara pe LED.

Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 87 de litri, o tavita pentru gheata, trei compartimente VarioSpace pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp decat la frigider, o functie de super-racire (Super Frost), dar si de o capacitate foarte buna de congelare de pana la 11 kilograme/zi a alimentelor recent depozitate.

Functie şi tehnologie

_____________________________

Tehnologia profesionala de racire NoFrost asigura prospetimea pe termen lung a alimentelor recent depozitate la frigider si/sau congelator, fara depuneri de gheata si fara deshidratarea alimentelor, toate acestea fiind completate de faptul ca aceasta este foarte economica la energie.

Cu doua circuite de racire complet reglabile separat, tehnologia DuoCooling va ofera posibilitatea de a controla individual si cu precizie temperaturile din compartimentele de refrigerare si congelare, pentru a va asigura ca nu se va face niciun transfer de aer intre ambele compartimente.

In plus, functia Super Cool scade temperatura frigiderului pana la +2 grade Celsius pentru o racire rapida a alimentelor recent depozitate, in timp ce functia Super Frost reduce temperatura din spatiul interior pana la -32 de grade Celsius pentru o congelare a alimentelor deosebit de precauta.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, combina frigorifica Liebherr CNbe 4015 reprezinta o alegere perfecta si suficient de avantajoasa pentru persoanele sau chiar familiile care isi doresc un nou aparat frigorific premium, cu o eficienta energetica ridicata, doua zone separate de racire, o capacitate mare de depozitare si o multime de functionalitati inteligente, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu spre ridicat.

 Mai multe poze cu combina frigorifica

_____________________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT