Combina frigorifica Liebherr CNef 3515, clasa A++, 308 L, Alb – oferă siguranţă maximă alimentelor

Preţ Liebherr CNef 3515

Combina frigorifică Liebherr CNef 3515 oferă tehnologie de refrigerare profesională, pentru a asigura alimentelor  prospeţime pe termen lung. Alimentele sunt congelate cu aer recirculabil rece iar umiditatea este exclusă. Rezultatul este un congelator lipsit de gheaţă iar produsele alimentare nu mai sunt înconjurate de stratul rece şi opac îngheţat. Tehnologia No Frost face ca dezgheţarea manuală să fie de domeniul trecutului. Preţul este ceva mai mare, dar este calculat pe măsura calităţii.

Aspect  Liebherr CNef 3515

Combina frigorifica Liebherr CNef 3515 are un finisaj din oţel inoxidabil, de înaltă calitate, cu suprafeţe uşor de curăţat şi este de asemenea rezistent la zgârieturi. Uşile din oţel inoxidabil vin cu o suprafaţă Smart Steel, care are rolul de a reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Culoarea combinei frigorifice este inox oferind eleganţă şi rafinament oricărei bucătării. Dimensiunile sale sunt de  181.7 x 60 x 62.5 cm iar greutatea de 77,3 kg.

Caracteristici Liebherr CNef 3515

Liebherr CNef 3515 este o combină frigorifică ce face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi are un volum total net de 308 litri. Frigiderul este dotat cu un număr de trei rafturi din sticlă rezistentă, iar pe uşă sunt dispuse un număr de trei suporturi pentru sticle şi borcane. Mânerele sunt orientate în poziţie verticală şi sunt reversibile. Autonomia frigiderului este de până la 18 ore, în cazul unei pene de curent electric. Congelatorul este dotat cu un număr de trei sertare şi deţine tehnologia No Frost.

Capacitatea de congelare a alimentelor în 24 de ore, este de 11 kg. No Frost este o tehnologie de refrigerare care asigură prospeţime alimentelor pentru o perioadă lungă de timp. Umiditatea fiind eliminată, alimentele îngheaţă fără a forma strat de gheaţă pe ele. Drept urmare, în congelator nu va exista gheată pe pereţii acestuia iar alimentele pot fi păstrate o lungă perioadă de timp, fără să formeze niciun strat de gheaţă. Tehnologia Vario Space a fost creeată pentru o utilizare practică, fiind eficientă pentru depozitarea sticlelor cu conţinut lichid.  Cu Super Cool alimentele sunt îngheţare în mod rapid şi sunt dezgheţate la nevoie mult mai simplu şi mai uşor.

Duo Cooling este un control precis de temperatură ce oferă două circuite complet separate pentru fiecare compartiment în parte, fără a exista posibilitatea de a se face schimb de aer sau mirosuri între compartimente, alimentele fiind păstrate în condiţii de igienă şi siguranţă maximă.  Funcţia Power Cooling este un sistem de înaltă performanţă, care răceşte alimentele proaspete prin creearea unei temperaturi optime, oprind ventilatorul în momentul deschiderii uşii, economisind astfel energia electrică. Sertarele cu Frost Safe sunt închise etanş nelăsând să iasă aerul rece. Super Frost a fost dezvoltat pentru ca alimentele proaspăt stocate să ajungă la temperatura de -32 de grade într-un timp relativ scurt.

Review  Liebherr CNef 3515

Liebherr este un producător cu o experienţă de peste 60 de ani în producerea de aparate frigorifice de înaltă calitate profesională. Acest producător se axează numai pe aparate electrocasnice de înaltă eficienţă, cu un design modern, elegant şi de multe ori dezvoltând noi tehnologii. Combina frigorifică Liebherr CNef 3515 este un astfel de aparat electrocasnic, ce este dotat cu elemente de înaltă performanţă, pentru a oferi siguranţă şi igienă maximă alimentelor depozitate.

Pro: No Frost, Vario Space,Power Cooling, Frist Safe,  Super Frost, Super Cool

Contra: preţ ridicat

Comentarii

Leave a reply

Review IT