Liebherr CNef 3915 – frigider cu doua usi, sistem Comfort No Frost si tehnologie DuoCooling!

Dotat in principal cu sistemul inovator de racire Comfort No Frost si tehnologia speciala DuoCooling, frigiderul cu doua usi Liebherr CNef 3915 este recomandat tuturor celor care isi doresc o racire/incalzire eficienta si de foarte buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra. Elegant, spatios si destul de performant, frigiderul marca Liebherr se remarca in special printr-un design modern, display de tip LCD foarte intuitiv, clasa energetica A++, o capacitate generoasa de depozitare de 340 de litri, o functie de super-racire/congelare si multe altele.

Designul simplu si modern al frigiderului cu 2 usi de la Liebherr va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare argintie si a celor doua usi reversibile cu un maner din aluminiu si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. Clasa de eficienta energetica A++ ofera un consum cat mai redus de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 263 kWh si de numai 0,718 kWh pe zi (24 de ore).

PROMOȚIE Liebherr CNef 3915, Comfort NoFrost, Clasa A++ – verifică preț

Sistemul special de racire Comfort No Frost, disponibil pentru compartimentul congelatorului, previne formarea de gheata si totodata inghetarea alimentelor din congelator, ceea ce va permite sa va bucurati de o prospetime de lunga durata. Tehnologia DuoCooling asigura controlul precis si independent de temperatura a compartimentului frigiderului si a congelatorului, prin intermediul celor doua circuite de racire complet separate, pentru a nu exista nici un schimb de aer intre acestea.Liebherr CNef 3915

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net generos de pana la 221 de litri, patru rafturi din sticla, un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, doua compartimente pentru fructe si/sau legume, dar si de patru rafturi amplasate pe usa. Congelatorul beneficieaza de un volum net mare de maxim 119 de litri, trei compartimente spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, precum si de o capacitate foarte buna de congelare de pana la 11 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT